Doar o ipoteză: În templul misterios de la Şinca Veche (Braşov) se găsesc două simboluri care arată că vechii daci cunoşteau secretele Universului şi ar fi putut fi chiar ei descendenţii direcţi ai atlanţilor!?


În apropierea satului Şinca Veche din judeţul Braşov se află un loc misterios: “Templul Ursitelor”, care nu este altceva decât o biserică săpată în piatră. Legenda spune că imediat ce ajungi în lăcaşul subteran oboseala dispare ca prin minune şi tot corpul este invadat de energie. Din vorbă în vorbă s-a născut mitul că toţi cei care intră în templu se vindecă de boli. Citiţi mai multe în acest articol din martie 2016: “Templul ursitelor” din Munţii Făgăraş, misteriosul loc construit de daci şi vechi de 7.000 de ani! Aici se vindecă boli şi se îndeplinesc dorinţe!

În urmă cu ceva timp, au fost descoperite două simboluri pe pereţii templului de la Şinca Veche (steaua tetrahedronică şi simbolul yin-yang), care arată că populaţia carpato-danubiană a avut cunoştinţe extraordinar de avansate pe care nu avea de unde să le ia din altă parte decât de la civilizaţia atlantidă care a colonizat sud-estul Europei cu mai mult de 12.000 de ani în urmă, pe vremea când Europa de Vest nici nu exista. Acestea nu sunt speculaţii mistice, ci concluziile logice care rezultă din semnificaţia celor două simboluri.

Steaua tetrahedronică cu simbolul Yin – Yang în interiorul ei indică faptul că populaţia carpato-danubiană cunoştea conceptul de MerKaBa. Principiul MerKaBa sta la baza fenomenului de materializare, dematerializare, a depăşirii barierei timp-spaţiu şi a călătoriilor interstelare sau intergalactice. Cu alte cuvinte, omul poate transforma energia să internă (energia mentală şi emoţională de care dispune), în energie de tipul Yin. Energia Yin accelerează particulele, moleculele şi atomii din care este alcătuit corpul uman, până când viteza acestora devine superioară vitezii luminii, aşadar o viteză tahionică. În acest moment, întregul corp fizic devine invizibil, de fapt un semnal informaţional sub forma unei unde. Astfel omul respectiv poate apare şi dispare instantaneu, poate trece bariere solide – cum ar fi un perete sau un munte, de exemplu – fără să le modifice câtuşi de puţin structură, poate călători în orice punct al Universului, oriunde în trecut sau în viitor. În acest fel este învinsă legea gravitaţiei, curba spaţiu-timp, de fapt dimensiunea a treia cu toate legile ei fizice.

În momentul în care omul doreşte să devină din nou vizibil, să-şi înceteze drumul prin obstacolele materiale ori călătoria în spaţiu – timp, nu are decât să înceapă să transforme energia Yin în energie de tip Yang, să decelereze viteza tahionică până sub viteza luminii şi să-şi reconstituie corpul. Aceasta este MerKaBa internă. Pe principiul MerKaBa au fost construite vimanas-urile ramanilor şi vailixi-urile atlanţilor, cu care aceştia au reuşit să călătorească în Cosmos. Deci este foarte clar cam ce fel de cunoştinţe aveau cei care au desenat cele două simboluri pe pereţii templului dacic…

În plus, simbolul Yin – Yang ne mai spune ceva. Acesta reprezintă centrul Căii Lactee care transmite spre Pământ informaţia codului genetic care determină toate formele de viaţă pe Pământ. Alte culturi, cum ar fi cea mayaşă şi chineză, au păstrat simbolul Yin-Yang încorporat în centrul octagonului, figura geometrică care are una dintre laturi „ocupată” de steaua Vega.

Deoarece Vega a fost steaua spre care se îndrepta polul magnetic al Pământului acum 12.000 de ani, când a avut loc scufundarea continentului Atlantida şi în plus, datorită faptului că Vega a jucat un rol benefic aparte în evoluţia speciei umane pe planeta Pământ, este logica concluzia că civilizaţia carpato-danubiană trebuie să fi avut cunoştinţe înalte despre această stea. Aceasta poate arată faptul că populaţia carpato-danubiană a fost o ramură descinsă direct din civilizaţia Atlantidei, venită din Atlantida în Europa de Sud-Est cu mai bine de 12.000 de ani în urmă, cu scopul de a coloniza şi civiliza această parte a lumii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock