Toate legendele lumii vorbesc despre un corp ceresc misterios şi distrugător, care ne vizitează la câteva mii de ani! Cine e… Lucifer, Nibiru?


Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Lordul ceresc Shiva, zeul distrugerii, era imaginat de popoarele antice ca un astru rapid și focos care, atunci când pătrundea în sistemul solar, prevestea nenumăratele catastrofe. Plinius scrie despre această apariție „o cometă teribilă a fost văzută de populația din Etiopia și Egipt, și a fost numită Typhon, după un rege din acele vremuri. Avea un aspect înfricoșător și era răsucită ca o spirală, întunecată la vedere. Și această planetă scuipa foc ceresc tot așa după cum scânteile țâșnesc dintr-un buștean în flăcări”.

Corpul ceresc era numit de latini Lucifer, de greci Typhon, de populația maya cerescul Quetzalcoatl, de vechii sumerieni Nibiru (Planeta Tăcerii), de către vechii chinezi Gung-gung (Marele Dragon Negru sau Roșu), de vechii evrei Iehova, iar de către egiptenii antici – Apep sau Seth.

Cu peste două mii de ani în urmă, Solon (politicianul și filosoful grec care este considerat fondatorul democrației) a vizitat Egiptul în vederea unui schimb de informații despre istorie și genealogie. Unul dintre Marii Preoți a spus:

„Solon, voi aveți un suflet tânăr, fiecare dintre voi. Deoarece științele voastre nu sunt împovărate de vârstă. Și aceasta din cauză că au fost și vor mai fi adevărate dezastre în această lume, iar cele mai groaznice sunt focul și apa, pe când cele mai mici iau nenumărate forme; dar adevărul se află în apariția unor corpuri mobile pe cerurile care înconjoară Pământul, și distrugerea a tot ceea ce există pe pământ prin foc îngrozitor.

Ca o plagă, potopul din cer se prăbușește peste poporul tău și nu mai rămâne nimeni, în afară de cei neciopliți și necultivați, așa încât ați devenit foarte tineri, fără nicio cunoștință despre ceea ce s-a întâmplat în țară în vremurile vechi. Genealogiile la care te referi, Solon, în ceea ce privește poporul tău, sunt doar niște povești de adormit copiii, pentru că, în primul rând, ți-ai amintit un singur potop (Atlantida), deși au existat mai multe”.

Cercetătorul Zecharia Sitchin denumeşte acest corp ceresc „planeta X” sau „Nibiru”, iar indienii Hopi îi spun „Steaua albastră”. Dacă vorbesc atâtea legende despre el, înseamnă că acest corp ceresc chiar există. Dar oare la câtă vreme va veni el în apropierea Pământului? Care este orbita lui? De 3.600 de ani, aşa cum ne spune Sitchin?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO