Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un militar american care a stat în ultrasecretă bază “Area 52”: “Oamenii vor locui în curând în spaţiul cosmic”

301

blankScrisoarea următoare a apărut în publicaţia UFO Universe:

„Revista dumneavoastră îmi place foarte mult. Vă mulţumesc pentru că o publicaţi. Eu am văzut OZN-uri şi cred că o asemenea experienţă te schimbă pentru totdeauna. În decembrie 1987 am plecat din aviaţia americană. Eram „specialist în securitate” în cadrul programului Air Force I. Eram însărcinat cu protejarea aparatelor de zbor, armelor şi echipamentelor strict secrete. De asemenea, am asigurat paza armelor nucleare. Aveam postul la A.F.B. David Montana în Tucson, Arizona.

În ianuarie 1987 participam la un curs de supravieţuire în deşert. Această zonă este cuprinsă între Indian Springs, Nevada, şi Las Vegas. Este cunoscută sub denumirea de Silver Flag Alpha. Acolo se află un lanţ muntos uriaş, dincolo de care este „Area 52″, numită şi „Dreamland”. Mi-am întrebat instructorul ce s-ar întâmpla dacă cineva ar trece culmea. Răspunsul a fost însoţit de o grimasă şireată: „Nimeni nu poate trece dincolo de creastă”.

Într-o noapte, în jurul orei 3:00, stăteam în locuinţa mea, când deodată a apărut o lumină de dincolo de munţi. A efectuat două salturi verticale şi apoi a ţâşnit spre cer cu o viteză incredibilă. Nu a făcut niciun fel de zgomot.

După plecarea din Air Force, am stat în Tucson timp de 19 luni. În acest timp, cel mai bun prieten al meu din Air Force a primit ordine legate de „Area 52″. I-am spus că ţinem legătura. Într-o zi, m-a sunat şi mi-a spus că NU-I PLĂCEA sarcina. L-am întrebat despre „Area 52″ şi mi-a răspuns că nu avea voie să dea informaţii. A menţionat că postul său se afla la Nelli A.F.B., Nevada, şi că era obligat să locuiască în afara bazei. A afirmat că un vehicul al Air Force îl lua şi îl ducea în „Area 52″, unde petrecea 48 de ore într-un complex subteran. După 48 de ore se întorcea în locuinţa sa pentru alte 48 de ore.

L-am întrebat ce fel de lucruri văzuse. Mi-a spus doar să nu fiu surprins dacă într-o zi vom locui în spaţiu. Apoi am vorbit despre lucruri obişnuite. CIUDAT este că nu am mai primit nici o veste de la el de atunci. Mă întreb dacă nu cumva Air Force pusese microfoane în apartamentul său?

Orgoni Crystal