Experienţe teribile ale celor care au trecut graniţa morţii: “M-au tras nişte creaturi într-un loc groaznic, în care se auzeau ţipete de durere”!

  •  
  •  
  •  
  •  

experiente din iadCe se întâmplă după ce murim? Nimeni nu ştie… Sau poate că ştim, dacă e să ne luăm după experienţele din apropierea morţii pe care le-au avut persoanele care s-au aflat pentru câteva zeci de minute în “moarte clinică”. Astăzi, vă voi prezenta două cazuri “înfricoşătoare”, prin care persoanele decedate vorbesc despre “fiinţele întunecate” (monştri, demoni sau fiare) întâlnite după graniţa morţii.

În 1981, Veronika Barthel a văzut asemenea apariții terifiante, după ce a intrat în moarte clinică, fiind lovită de un fulger spectaculos în mașina ei. Dupa ce şi-a pierdut cunoștința, Barthel spune că ea s-a văzut târâtă de demoni și că, peste tot în jurul ei, a putut observa cum acești demoni îi aruncă pe oameni în peșteri. În jurul picioarelor lor erau mase de șerpi enorme, care păreau să alcătuiască un covor.

Barthel a descris scena, astfel: “Creaturile pe care le-am văzut acolo erau mai înspăimântătoare decât orice am observat într-un film de groază. Astăzi știu că ei erau demoni. În mijlocul demonilor, ce mărşăluiau ca soldații, se aflau oameni care țipau de durere. Era foarte dificil să respiri acolo, din cauza mirosului teribil al acelui loc. Am văzut un lac, care semăna cu partea interioară a unui vulcan, în care oamenii ţipau din cauza durerilor groaznice”.

O altă povestire similară provine de la Bill Wiese, care a descris cum, după ce a intrat în moarte clinică, a simţit cum este băgat într-o celulă,  în care se aflau fiare, asemănătoare reptilienilor şi care doreau să-l tortureze şi să-l lovească. În jurul pereţilor acelei celule se auzeau țipete asemănătoare, ale altor oameni care erau torturați într-un mod similar. 23 de minute a durat experienţa terifiantă a lui Wiese, lucru care l-a făcut pe bărbat să scrie o carte intitulată “23 de minute în iad”.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu