O anomalie necunoscută poate fi văzută în apropierea unui răsărit de Soare din Mexic


O înregistrare video live (care transmite imagini video în direct) de pe webcamsdemexico, preluată pe 5 noiembrie 2017 în Guadalajara, Mexic, arată un răsărit de Soare uimitor, la 06:57 ora locală, dar, cu o oră înainte de răsăritul Soarelui, o formațiune masivă de ceață / nori acoperă întreaga zonă și există mai multe surse de lumină necunoscute, în afară de lumina Soarelui care trebuia să răsară.

De asemenea, există un vulcan în fundal, care ar fi putut crea aspectul cețos, dar totuşi vulcanul în sine nu pare a fi foarte activ.

Potrivit unui utilizator, în acest videoclip vedem semnele geoingineriei, pentru a acoperi toate zonele din jurul Soarelui, mai ales în timpul răsăritului / apusului de Soare, pentru a ascunde obiecte necunoscute în apropierea Soarelui.

În videoclipul YouTube de la sfârşitul articolului s-ar putea vedea că există o planetă în fundal, care este clar vizibilă atunci când videoclipul este încetinit. Apoi, ceea ce vedem este că apare un chemtrails negru, ca şi cum ei ar fi vrut să acopere planeta necunoscută sau obiectele necunoscute din fundal.

Indiferent dacă analiza videoclipului este una corectă sau greșită, totuşi putem vedea un răsărit de Soare uimitor deasupra oraşului Guadalajara din Mexic.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock