Artefactul din Columbia care arată că acum 2 milenii pe Terra existau avioane supersonice care puteau zbura şi sub apă

 • 230
 •  
 •  
 •  
  230
  Shares

În colecţia de aur vechi a Republicii Columbia, există un model din aur despre care s-a crezut multă vreme că ar reprezenta o pasăre, o molie sau un peşte zburător, model găsit într-un mormânt împreună cu alte obiecte îngropate, având o vechime estimată la cel puţin 1800 de ani.

Acest artefact a fost examinat ulterior, sub lupă, de către Ivan Sanderson, care a bănuit că era modelul nu al unui organism viu, ci al unui obiect mecanic, foarte asemănător unui avion cu aripi delta, cu loc pentru motor, carlingă, parbriz, toate fiind dispuse ca la un avion modern şi având de asemenea o coadă verticală şi eleroane.

Acest obiect a fost prezentat mai multor piloţi şi ingineri, inclusiv lui J.A. Ullrich, pilot cu experienţă, combatant în două războaie şi profesor de aerodinamică. Fiind întrebat ce este asta, Ullrich, necunoscându-i provenienţa sau faptul că anterior a fost considerat modelul unei păsări, unei insecte sau unui peşte, a declarat că pare, la prima vedere, modelul unui avion de luptă F-102 şi că faptul că aripile sunt curbate în jos la capete, ca şi forma avionului, arată că este un reactor. El a notat că anumite caracteristici, cum ar fi lipsa profundoarelor dorsale, spre deosebire de F-102, erau similare cu cele ale noului avion Sabre (în acele timpuri), construit în Suedia.

Interesant este faptul că această configuraţie este valabilă numai pentru anumite tipuri de aparate de zbor la mare înălţime. Tipul de aripă corespunde atmosferei la 10-15 km. Curbura are rolul de a preveni vibraţiile la trecerea barierei sunetului. Structura aripii arată capacităţi supersonice. Când zbori cu mare viteză dai naştere unei perne de aer. El ar putea să zboare şi sub apă, fără să-şi frângă aripile. Pentru a face să se mişte un aparat, cu mare viteză, într-un astfel de mediu, ar trebui să fie (construit) ca acesta. Dar acest „avion”, dacă este aşa ceva, nu reprezintă un caz unic în galeria curiozităţilor arheologice. Alte exemplare, unele cu două rânduri de aripi, au fost găsite ulterior în diferite morminte precolumbiene”.

Dar şi mai interesant îl reprezintă faptul că, potrivit profetului Cayce, în trecut existau civilizaţii avansate (ca cea a Atlantidei) care foloseau vehicule care puteau să zboare în văzduh şi sub apă; în acelaşi timp, revenind la timpurile noastre, există mai multe relatări din regiunea Triunghiului Bermudelor care vorbesc despre OZN-uri care au fost văzute uneori intrând sau ieşind din ocean, cu o mare viteză.


 • 230
 •  
 •  
 •  
  230
  Shares

Lasă un comentariu