Hitler a fost iniţiat în tainele „Doctrinei Secrete”. La ce se referă ea? Legătura misterioasă între Illuminati, ocultista Madame Blavatsky şi Hitler


DOCTRINA SECRETA HitlerDietrich Eckhart este considerat a fi fondatorul nazismului. El a avut o admiraţie imensă faţă de Hitler; în timp ce se afla pe patul de moarte, în 1923, Eckart a spus: „Urmaţi-l pe Hitler! El va dansa, dar eu sunt acela care a compus melodia. Eu l-am iniţiat in tainele Doctrinei Secrete, i-am deschis centrii de viziune, oferindu-i mijloacele de a comunica cu Puterile. Nu mă jeliţi, căci prin activitatea mea voi fi influenţat istoria mai mult decât oricare alt german”. Şi Hitler, la rândul său, i-a dedicat un omagiu lui Eckart; dictatorul german îşi încheia astfel infama lucrare „Mein Kampf”: „Şi doresc, de asemenea, să înscriu în rândurile (eroilor nazişti) pe acel om care, fiind unul dintre cei nai buni, cu vorba şi cu gândul şi, în cele din urmă, cu faptele sale, şi-a dedicat viaţa trezirii poporului său – adică al nostru: Dietrich Eckart”.

„Doctrina Secretă”, care i-a fost împărtăşită lui Hitler de către Eckart era un conglomerat de idei şi filozofii care-şi aveau, în cea mai mare parte, originea în operele doamnei Blavatsky şi în Societatea ei Teozofică.

Societatea Teozofică a fost înfiinţată în 1875 la New York de către o mistică de origine rusă, pe nume Helena Petrovna Blavatsky. Între 1877 şi 1888 a publicat materiale oculte, printre care şi cele mai celebre cărţi ale sale, intitulate „Isis dezvăluit㔺i „Doctrina secretă”. Ambele lucrări intenţionau să prezinte o interpretare cvasi-ştiinţifică a religiei, care atunci se afla în declin, din cauza descoperirilor ştiinţifice şi a teoriilor lui Darwin.

Teozofia îşi are originile în opera aceloraşi filozofi antici veneraţi de societăţile secrete ale francmasoneriei, Illuminati şi Mesele Rotunde, Platon şi Pitagora, precum şi în şcolile de cercetare a Misterelor Egiptene. Madame Blavatsky se inspira din plin, de asemenea, din conţinutul Talmudului şi al Cabalei evreieşti, cimentând astfel legătura cu Misterele Antice. Societatea teozofică nu este un grup de studiu, ci, în esenţa sa, este o societate de propagandă, cu scopul de a înlocui învăţăturile pure şi simple ale creştinismului cu un conglomerat uluitor de superstiţii orientale, mistere ale Cabalei şi şarlatanismul secolului al XVIII-lea.

Societatea Helenei Blavatsky răspândea credinţa într-un singur Creator, considerând că în Univers există o unitate fundamentală care îi include pe toţi oamenii, că în toate religiile se găsesc interpretări secrete şi, punctul cel mai controversat, că „marii stăpâni” sau „adepţi”, numiţi uneori „Marea Frăţie Albă”, dirijează în secret evoluţia omenirii.

Acum să revenim puţin la „Doctrina secretă” relevată lui Hitler. În cadrul acestei Doctrine, extratereştrii veniţi pe Terra cu mult timp în urmă au produs prin manipulare genetică fiinţe hibride de origine umană şi divină, împărţite în şapte subrase: rmoahalii, tlavatlii, toltecii, turanienii, arienii, akkadienii şi mongolii. În timpul acestui proces, au existat multe greşeli, ceea ce a avut ca rezultat apariţia unor mutanţi precum „uriaşii” din mitologia biblică şi cea nordică. Aceste rase au trăit cicluri progresive de viaţă în timpul legendarei Atlantide. Odată cu distrugerea acesteia, rasele s-au răspândit în toată lumea, iar calităţile lor mentale şi fizice au început să degenereze. Speranţa lor de viaţă s-a micşorat semnificativ, în vreme ce s-au „ascuţit” procesele de gândire, pentru a-i ajuta să supravieţuiască în lumea materială. Aceste capacităţi de gândire şi percepţie senzorială au fost dobândite cu preţul pierderii totale a puterilor magice pe care le aveau asupra naturii şi a forţelor vitale din organismul uman. Odată cu pierderea acestor puteri intuitive, oamenii primitivi au fost învăţaţi de creatorii lor că mersul tuturor lucrurilor de pe Terra era dirijat de nişte «zei» invizibili şi că ei ar trebui să-i slujească fără rezerve pe aceştia. Mai presus de toate, ei au fost învăţaţi să-şi respecte şi să-şi protejeze puritatea sângelui.


Lasă un comentariu