Societatea mistico-nazistă Vril a primit de la extratereştrii de pe Aldebaran schema unei farfurii zburătoare interstelare! Nava a fost construită de nazişti şi Hitler a fugit spre steaua Aldebaran în 1945!


Aldebaran HitlerMaria Orsic, cunoscută şi sub numele de Maria Orschitsch, a fost un celebru medium, care a devenit liderul faimoasei societăţi oculte naziste „Vril Gesellschaft” sau „Societatea Vril”. Maria s-a născut în Viena (Austria); tatăl ei era un imigrant croat din Zagreb. Maria a urmat în curând mișcarea naționalistă germană, care era activă în acel moment; scopul principal al mișcării era acela de a anexa Austria Reich-ului german. În anul 1919, Maria s-a mutat la Munchen, la prietenul ei; nu se cunoaște dacă cei doi s-au mai căsătorit sau nu, pentru că ambele persoane au dispărut în 1945.

În Munchen, Maria a intrat în contact cu o altă societate mistică, Thule (citeşte mai multe despre ea în acest articol pe care l-am publicat în decembrie 2008: Societatea Thule: misterioasa sectă de pe vremea lui Hitler). Maria şi-a creat împreună cu mai mulţi prieteni o societate mistică asemănătoare, numită „Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik”, adică „Societatea germană pentru Metafizică”, dar care, este cunoscută mai degrabă sub numele de „Societatea Vril”.

În decembrie 1919, un mic grup de persoane din societăţile mistice Thule, Vril și DHvSS au închiriat o cabană într-o pădure din Germania; aici s-au întâlnit Maria Orsic și un alt medium, care este cunoscut sub numele de Sigrun. Maria pretindea că primea informaţii transmise transcedental, într-o limbă germană templară (o limbă necunoscută pentru ei) şi care conțineau date tehnice pentru construirea unui aparat de zbor. Aceste mesaje telepatice, Maria pretindea că le primea din jurul stelei Aldebaran, un sistem solar aflat la 68 de ani-lumină depărtare faţă de Pământ, în constelația Taurului.

Maria a primit telepatic două mesaje identice: unul, în limba necunoscută a templierilor, iar cel de-al doilea într-o limbă sumeriană veche. Cu ajutorul prietenilor ei din societăţile oculte, cel de-al doilea mesaj, din sumeriana veche, a fost tradus, iar în el putem găsi planurile de construire a unei ciudate „farfurii zburătoare”.

Istoria extratereştrilor de pe Aldebaran, care au sosit pe Pământ în urmă cu 500 de milioane de ani

Mesajul mai conţinea şi detalii despre „adevărata istorie” a omenirii. Citez din el:

„Sistemul solar Aldebaran are un Soare, în jurul căruia gravitează două planete locuite, care formează imperiul Sumeran. Populația sistemului Aldebaran este împărțită între rasa stăpânitoare „oamenii lui Dumnezeu” (arienii) precum și alte rase extraterestre, care au involuat faţă de „oamenii lui Dumnezeu”, din cauza schimbărilor climatice asupra planetelor. Rasele mutante se află pe o treaptă inferioară de dezvoltare spirituală. Ele au trebuit să fie evacuate din sistemul Alderaban și au fost aduse de pe alte planete locuibile. În ciuda diferențelor între ele, toate rasele se respectă între ele, şi nu interferează în problemele proprii.

În urmă cu aproximativ 500 de milioane de ani, „oamenii lui Dumnezeu” au început să colonizeze alte planete asemănătoare Pământului. Ei au ajuns şi în sistemul nostru solar, iar prima planetă care au colonizat-o a fost Mallona (numită, de asemenea, şi Marduk), care a existat în zona centurii de asteroizi de azi, între Marte și Jupiter. A doua planetă colonizată a fost Marte; dovada o constituie bine cunoscuta faţă umană de pe Marte și orașul-piramidă, ambele fotografiate de către sonda Viking în 1976.

(Aici, fac o mică paranteză. Aşa cum spuneam într-un articol de acum câteva zile, Adevărul despre imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, pe planeta Marte: acesta aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe „planeta roşie”!, chipul sculptat de pe Marte ar aparţine primului rege al extratereştrilor Annunaki, Alalu, care provenea de pe planeta Nibiru ce aparţinea de steaua Sirius. Aşadar, până în prezent, avem două versiuni: chipul a fost creat fie de extratereştrii de pe Sirius, fie de cei de pe Alderaban).

Se presupune că rasa stăpânânitoare Sumerană de pe Aldebaran a venit şi pe Pământ acum 500 de milioane de ani, dovada fiind urma pietrificată a unui pantof uman, vechi de jumătate de miliard de ani, care a strivit sub călcâiul său un trilobit, o specie care a trăit pe Pământ și apoi a dispărut în urmă cu aproximativ 400 de milioane de ani. Aldebaranii au aterizat în Mesopotamia și au format casta sumerienilor, care au fost descrişi ca „oamenii albi ai lui Dumnezeu”. Se presupune că limba germană şi cea sumeriano-aldebaraniană erau aproape identice. Ruinele antice de la Larsa, Nippur Shurrupak, precum și cele din Iraq au fost construite de ei. Aceia dintre ei care au supraviețuit potopului lui Noe (Ut-napishtim) au devenit strămoşii rasei ariene.

În 1945, Maria a fugit cu Hitler către steaua Aldebaran?

În decembrie 1943 Maria a participat, împreună cu Sigrun, la o reuniune Vril care a avut loc în stațiunea Kolberg. Scopul principal al reuniunii a fost acela de a construi „proiectul Aldebaran”. Mediumii Vril au primit informații precise cu privire la planetele din jurul stelei Aldebaran și au fost dispuși să-și planifice o excursie acolo. Acest proiect a fost discutat din nou 22 ianuarie 1944 într-o întâlnire dintre Hitler, Himmler şi dr. W. Schumann. S-a decis ca o farfurie zburătoare „Vril 7 Jager” (construită după planurile primite prin telepatie din Aldebaran) să fie trimisă printr-un canal dimensional independent de viteza luminii către Aldebaran.

În conformitate cu unele informaţii, un prim test de zbor cu Vril 7 în „canalul dimensional” a avut loc la sfârșitul anului 1944. Testul s-a aproape cu un dezastru, deoarece, nava arăta ca și cum ar fi zburat 100 de ani; în exterior, ea a suferit daune în mai multe locuri. Maria Orsic a dispărut în 1945; pe 11 martie 1945 un document intern al Societăţii Vril a fost trimis tuturor membrilor săi… era vorba de o scrisoare a Mariei Orsic. Scrisoarea se încheie astfel: „niemand bleibt hier”, adică „nimeni nu mai stă aici”. Acesta a fost ultimul anunţ al societăţii Vril, și, de atunci, nimeni nu a mai auzit de Maria sau de restul membrilor. S-a speculat că ei au reuşit să plece cu succes către Aldebaran. Unii zic că şi Hitler a fugit cu ei…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock