În Muzeul Naţional din Iraq se află nişte artefacte vechi de cel puţin 6.000 de ani, în care apar sculptaţi mai mulţi reptilieni! Ochi mari şi bulbucaţi, braţe şerpuite…


extraterestru sculptat 1Pe Huffington Post am găsit din nou un articol interesant.

Unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante muzee din lume, dar care e vizitat de puţină lume, este Muzeul Naţional din Baghdad (Iraq). Aici se găseşte o impresionantă colecţie de artefacte sumeriene, babiloniene, akkadice, asiriene şi caldeene, care dă clasă oricărei colecţii de artefacte deţinută de vreun muzeu occidental celebru, ca de exemplu Louvre.

Una dintre cele mai interesante colecţii o reprezintă cea de pietre sculptate, în care putem găsi unele figuri ciudate, ce nu pot fi explicate. Le vedeţi şi voi în pozele din acest articol. Priviţi creaturile acestea desenate… ce naiba sunt ele? Ele nu par deloc a fi chipuri de oameni. Sunt extratereştri? Se spune că ar avea vechime de 6.000-8.000 de ani! Ce au sculptat oamenii „primitivi” pe piatră? Ceea ce le-a spus imaginaţia lor sau ceea ce au văzut cu adevărat?

Să vedem cam cum arată o asemenea creatură sculptată:
– ochi mari şi bulbucaţi;
– braţe lungi şi şerpuite;
– fără păr pe ele;
– fără buze;
– corp foarte înalt şi subţire;
– cap mic şi disproporţionat faţă de restul corpului.
– nu are picioare.

Se aseamănă cu vreun om? Sigur că nu! Şi atunci ce să fie? Parcă seamănă mai mult cu un şarpe… O fi celebrul reptilian despre care se tot vorbeşte în literatura paranormală?

extraterestru sculptat 2

extraterestru sculptat 3


Lasă un comentariu