Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pentru 2010 Nostradamus anunţă o mare catastrofă în Marea Neagră

91

explozie in oceanAnul viitor se anunţă sumbru pentru ţara noastră. “În Marea Neagră va avea loc o catastrofă ce va fi provocată de hidrogenul sulfurat”. Asta “a văzut” pentru 2010 marele prezicător Nostradamus (1503-1566, medic francez devenit celebru pentru prezicerile lui). Iar viziunile sale nu sunt doar un scenariu apocaliptic, dacă e să ţinem cont că şi cercetătorii români spun că hidrogenul sulfurat din adâncuri este foarte periculos.

Previziunea lui Nostradamus a fost confirmată chiar şi la nivel european. “Marea Neagră este aproape de un dezastru ecologic”, se arăta anul trecut într-un raport prezentat în faţa Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), reunită la Strasbourg.

De vină este nivelul hidrogenului sulfurat

Acest lucru se petrece nu doar ca urmare a pescuitului abuziv şi pentru că se deversează prea multe substanţe toxice, ci mai ales pentru că nivelul hidrogenului sulfurat (un gaz toxic care poate exploda în contact cu aerul) a ajuns la cote alarmante. Ce înseamnă acest lucru? În caz de un cutremur major, hidrogenul ar ieşi la suprafaţă şi ar putea lua foc, declanşând o explozie de proporţii.

Această rezervă a Mării Negre se poate aprinde imediat, motiv pentru care ruşii voiau să-l folosească în timpul Războiului Rece împotriva unei agresiuni NATO, a declarat pentru Libertatea generalul doctor Emil Străinu, consilier al Parlamentului pe probleme de ameninţări neconvenţionale şi asimetrice. Cercetătorii de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice (ICSI) din Râmnicu Vâlcea recunosc şi ei că gazul e periculos, rezerva din adâncuri fiind foarte mare, dar spun că, dacă el ar fi valorificat, Marea Neagră ar putea deveni o importantă sursă de energie electrică a Europei.

Sursa: www.libertatea.ro

Orgoni Crystal