Abia în 2016 NASA a dat publicităţii harta completă a planetei Venus! Aici se pot observa oraşe uimitoare şi structuri artificiale! Cine le-au realizat!?


orase pe VenusMulţi conspiraţionişti, dar şi persoane iubitoare de paranormal au observat pe Lună, dar şi pe planeta Marte o serie de structuri care se aseamănă foarte mult cu nişte formaţiuni artificiale, de parcă ar fi fost realizate de către mâna omului (sau a extraterestrului). Despre aceste lucruri am mai vorbit de mai multe ori pe acest site.

Dar pe alte planete din sistemul nostru solar au fost observate asemenea structuri artificiale? Bineînţeles că da, iar în videoclipul din acest articol (în limba spaniolă) veţi putea observa cum o serie de structuri, considerate a fi naturale de oamenii de ştiinţă, nu sunt chiar aşa.

Citez din descrierea videoclipului:

Sonda spaţială Magellan, care a fost trimisă pe Venus la sfârșitul anilor ’80 și în anii ’90, a colectat o cantitate enormă de imagini care au fost în cele din urmă publicate de NASA. Aici apar orașe mari, structuri artificiale și tot felul de elemente care par să sugereze faptul că acestea ar fi construcții inteligente realizate de rasele extraterestre care au locuit sau au colonizat cea de-a doua planetă din sistemul nostru solar. În următorul videoclip, vă vom arăta acele clădiri pe care le-am găsit și interpretările acestora în 3D.

Link-ul unde puteţi găsi aceste hărți este acesta: Venus_Global_GIS

Mai jos sunt câteva imagini 3D ale acestei hărţi în care se pot observa nişte structuri cu adevărat artificiale! Judecaţi şi singuri următoarele imagini:

Venus 1

Venus 2

Venus 3

Venus 4

Observaţi fotografia de mai jos: o literă H imensă apare în interiorul craterului unui vulcan! Nu vă pare a fi o structură artificială, simetrică şi nenaturală?

Venus 5

Mai jos, observaţi ceea ce pare a fi un întreg complex artificial:

Venus 6

Mai credeţi că toate acestea sunt naturale?

 


Lasă un comentariu