O poveste înfricoşătoare a unui bărbat: „Mi-am urmărit Doppelganger-ul (dublura) în toată țara”


Aşa cum cei pasionaţi de parapsihologie ştiu deja, termenul de „doppelganger” este adesea folosit pentru a descrie orice persoană care seamănă fizic cu o altă persoană, adică dublura acelei fiinţei umane. În paranormal, doppelganger este corpul astral al unei persoane, care şi-l poate astfel vedea. Cuvântul „doppelganger” vine din limba germană şi înseamnă „dublură”. Aşadar, un doppelganger este dublul fantomatic al unei persoane vii care participă într-un anumit loc.

Iată o poveste cu doppelganger, povestită de un martor:

După ce m-am întors în SUA din Turcia în 1981, mergeam cu mașina din Charleston, spre orașul meu natal din New Mexico. Era o călătorie lungă, având cu mine 2 copii mici, așa că ne-am oprit să stau peste noapte la un hotel (nu-mi amintesc în ce oraș era). Când m-am dus să fac check-in, persoana de la cazare a spus ceva de genul „O, te-ai întors din nou!” I-am spus că nu am mai fost acolo în viața mea și i-am explicat motivul călătoriei mele în țară.

După încă o zi lungă de călătorie, a trebuit să mă mai opresc încă o dată pentru noapte (din nou, habar n-am în ce oraș era, probabil undeva în Texas). Exact aceeași conversație a avut loc la acest hotel. Funcționarul de la cazare mi-a spus: „O, te-ai întors din nou!” Eram destul de speriat. I-am spus povestea întâlnirii din noaptea precedentă, de la hotelul anterior. Mi-a răspuns că trebuie să-mi urmăresc doppelganger-ul în toată țara, eu aflându-mă cu doar o zi în urma lui. Acesta a fost cel mai ciudat lucru care mi s-a întâmplat vreodată.

Voi ce credeţi?


Lasă un comentariu