O poveste înfricoşătoare a unui bărbat: „Mi-am urmărit Doppelganger-ul (dublura) în toată țara”


Aşa cum cei pasionaţi de parapsihologie ştiu deja, termenul de „doppelganger” este adesea folosit pentru a descrie orice persoană care seamănă fizic cu o altă persoană, adică dublura acelei fiinţei umane. În paranormal, doppelganger este corpul astral al unei persoane, care şi-l poate astfel vedea. Cuvântul „doppelganger” vine din limba germană şi înseamnă „dublură”. Aşadar, un doppelganger este dublul fantomatic al unei persoane vii care participă într-un anumit loc.

Iată o poveste cu doppelganger, povestită de un martor:

După ce m-am întors în SUA din Turcia în 1981, mergeam cu mașina din Charleston, spre orașul meu natal din New Mexico. Era o călătorie lungă, având cu mine 2 copii mici, așa că ne-am oprit să stau peste noapte la un hotel (nu-mi amintesc în ce oraș era). Când m-am dus să fac check-in, persoana de la cazare a spus ceva de genul „O, te-ai întors din nou!” I-am spus că nu am mai fost acolo în viața mea și i-am explicat motivul călătoriei mele în țară.

După încă o zi lungă de călătorie, a trebuit să mă mai opresc încă o dată pentru noapte (din nou, habar n-am în ce oraș era, probabil undeva în Texas). Exact aceeași conversație a avut loc la acest hotel. Funcționarul de la cazare mi-a spus: „O, te-ai întors din nou!” Eram destul de speriat. I-am spus povestea întâlnirii din noaptea precedentă, de la hotelul anterior. Mi-a răspuns că trebuie să-mi urmăresc doppelganger-ul în toată țara, eu aflându-mă cu doar o zi în urma lui. Acesta a fost cel mai ciudat lucru care mi s-a întâmplat vreodată.

Voi ce credeţi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock