Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Fiinţele DMT” = creaturi umanoide care trăiesc în hiperspațiul psihedelic?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDMT (dimetiltriptamina) este una dintre cele mai puternice substanțe psihedelice de pe Terra. Această substanţă este capabilă să deformeze percepția noastră despre timp și spațiu și extinde mintea în moduri pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. Una dintre experiențele comune pe care le au oamenii atunci când folosesc DMT-ul este întâlnirea cu „ființe” care par să trăiască în tărâmul DMT.

Aceste ființe sunt denumite mai frecvent „elfi sau entități DMT”. Ele par a fi sensibile, autonome și la fel de curioase despre noi pe cât suntem noi faţă de ele. Existența acestor entități misterioase este aprig dezbătută. Unii cred că sunt efecte secundare imaginare ale DMT; alții cred că DMT este un instrument care ne permite să vedem și să interacționăm cu entitățile care trăiesc într-o altă dimensiune.

Ce sunt elfii DMT?

Elfii DMT sunt în esență creaturi umanoide care trăiesc în hiperspațiul psihedelic. Acestea sunt întâlnite doar atunci când oamenii iau doze mari de DMT. Există o mulțime de întrebări despre originile lor – sunt ei locuitori ai unei alte dimensiuni? Sunt spirite sau suflete ale oamenilor din trecut? Sunt ființe divine sau îngeri? Sau sunt un produs secundar al tendinței noastre naturale de a alege modele antropomorfe în modele altfel lipsite de sens?

Termenul de „elfi DMT” a fost inventat de Terence McKenna – unul dintre cei mai mari exploratori, scriitori, filozofi și etnobotaniști psihedelici care au trăit vreodată. McKenna au susţinut că au fost întâmpinați de unele entități misterioase în timpul unor călătorii revoluționare DMT.

Aceste ființe par a fi simțitoare și autonome. Ele vor încerca să comunice cu tine, să te studieze, să-ți arate diferite obiecte sau locații și uneori chiar vor face mici farse cu tine sau te vor tachina. McKenna spune că aceşti elfi nu se deosebesc de spiridușii din folclor. Sunt ființe mici, jucăușe, care își schimbă în mod constant formele.

În anii 70, Terence și fratele său, Dennis McKenna, au călătorit în zona Amazonului pentru a înțelege utilizarea plantelor psihedelice în regiune. Acolo, Terence a fost șocat să afle despre reprezentări similare de la șamanii locali. Șamanii au raportat că s-au întâlnit cu oameni mici care le-ar fi oferit cunoștințe importante.

Deși nu este clar dacă aceste entități sunt reale sau nu, un lucru este cert: întâlnirea cu o entitate DMT, chiar și o singură dată, ne poate schimba perspectiva asupra vieții și morții pentru totdeauna. Întâlnirea cu ființe inteligente, din ceea ce pare a fi o altă dimensiune, care sunt oarecum capabile să transmită înțelepciune despre viață, moarte și realitate duce adesea la o stare de șoc (este ceea ce se întâmplă atunci când cineva este forțat să-și regândească întreaga viziune asupra lumii).

Cum arată entitățile DMT?

Ele sunt adesea formate în întregime din forme fractale și modele geometrice complexe, care se schimbă și evoluează în mod constant în modele noi. Unii oameni le văd ca forme animale; alții experimentează aceste entități ca extratereștri clasici în stilul filmelor SF. Consensul general este că aceste entități sunt umanoide, sensibile și există într-o lume în care totul este alcătuit din modele fractale.

Iată câteva reprezentări pe care oamenii le-au făcut în încercarea de a recrea ființele pe care le-au întâlnit în timpul DMT:

blank

blank

Nu există nicio dovadă că entitățile DMT sunt reale, dar nu există nicio dovadă că ele nu ar exista. Nu vom ști niciodată sigur. Mulți oameni raportează că experiența DMT se simte „mai reală decât realitatea în sine”. Este ca și cum realitatea pe care o trăim zilnic ar fi amăgirea, iar tărâmul DMT este adevărata realitate.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu