„Extratereştrii de tip insectă creează pe Terra hibrizi cu oamenii” – crede un profesor universitar de la Oxford


Dr. Young-hae Chi predă la Universitatea din Oxford limba coreeană pentru străini, dar asta nu-l împiedică să-şi dea cu părerea la alte subiecte, cum ar fi cel al extratereştrilor. El are teoria că aceşti extratereştri s-ar afla deja pe Terra și se reproduc cu oameni pentru a se crea hibrizi, care ar fi mai potriviți pentru a supraviețui pe planeta lor de origine, dar și pe planeta noastră.

„EI nu vin aici de dragul nostru, ci de dragul lor, pentru supraviețuirea lor”, spune profesorul. „Se poate presupune mai mult sau mai puțin că proiectul de hibridizare este un răspuns la această degradare iminentă a civilizației umane”.

Într-un articol recent publicat în „The Oxford Student” (vedeţi captura de mai jos), se face o prelegere a unei lucrări intitulate „Răpirea extratereștrilor și criza de mediu” pe care dr. Chi a prezentat-o ​​în 2012 la Conferința de la Ammach din Nottingham. Ammach a fost fondată în 2011 de către Joanne Summerscales și Miles Johnston pentru a oferi sprijin emoțional persoanelor răpite de către extratereştri.

Dr. Chi le-a spus participanților că el este un fan al cercetătorului Dr. David Jacobs, care crede că hibrizi extratereştri-oameni se află în proces de colonizare a Pământului. Pentru acest proces, Chi a dat vina pe schimbările climatice.

„Se poate presupune mai mult sau mai puțin că proiectul hibrid este un răspuns la această degradare iminentă a civilizației umane”. Cu toate acestea, el crede că, dacă oamenii ar lua măsuri împotriva schimbărilor climatice, am putea opri hibridizarea, dovedind astfel extratereştrilor că ei greșesc judecându-ne capacitatea noastră morală.

Dr. Chi a scris şi o carte pe această lume, intitulată „Vizitele extraterestre și sfârșitul umanității”. El le-a spus studenților de la Oxford despre cele patru tipuri de extratereștri care se află deja pe Pământ: mici, înalți, de tip reptilieni (cu ochi de șarpe) şi cei asemănători insectelor. El a avertizat că acest ultim tip de extratereștri au devenit stăpâni aici, pe Terra. „Aceștia conduc tot felul de experimente biologice, inclusiv producerea de hibrizi”.

Totuşi, în afară de ​​filmele SF, de ce nu vedem pe străzi oameni cu antene, aripi de zbor şi șase picioare păroase? Chi explică că e vina noastră: „Nu cred că ei sunt departe, se află lângă noi, dar noi nu-i putem vedea. Putem folosi o analogie cu peștii, care pot gândi și percepe lucrurile numai în modul în care ei pot; la fel şi oamenii, pentru că percepția noastră asupra lumii este limitată de organele noastre”.

Oare a înnebunit lumea de tot, de au început şi profesori universitari de la Oxford să vadă extratereştri? Până acum, aceste subiecte erau discutate doar de conspiraţionişti…

Foto: prelucrare proprie
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock