Teoria relativităţii a lui Einstein e explicată într-o străveche legendă indiană! În vechime, un rege indian s-a dus la „creatorul” Brahma, aflat pe o altă planetă, cu o navă spaţială ce se apropia de viteza luminii!


vimana indiaSe ştie teoria relativităţii a lui Einstein, în care dacă un astronaut s-ar urca într-o navă cosmică care merge cu o viteză extrem de mare (apropiată de viteza luminii), timpul pentru el în navă s-ar scurge foarte încet, faţă de timpul de pe Pământ. Dacă, de exemplu, astronautul ar simţi că a trecut doar o zi, pe Pământ e posibil să fi trecut 2.000 de ani!

Dar această teorie nu a fost născocită pentru prima dată de Einstein, ci ea e prezentă în texte antice, vechi de mii de ani! De exemplu, în Mahabhrata, una dintre cele mai importante două epopei ale Indiei antice, scrisă în limba sanscrită şi veche de circa 2.500 de ani, întâlnim povestea regelui Kakudmi. Acesta avea o fiică, pe nume Ravati, care era atât de frumoasă, încât, atunci când a împlinit vârsta măritişului, regele s-a hotărât să facă o călătorie până la „Creator”, adică Brahma, pentru a-i cere un sfat privind un soţ potrivit pentru fiica sa.

Nu se ştie cum a ajuns regele până la „Creatorul” Brahma, dar probabil că a folosit o navă zburătoare extrem de avansată (Vimana). Presupun că acest Brahma era un extraterestru avansat, care trăia pe o altă planetă. Regele i-a prezentat lui Brahma o listă de candidaţi posibili pentru a-i fi soţ fiicei sale. Brahma a râs cu voce tare și i-a explicat regelui indian că timpul trece diferit pe diferite planuri de existență, și că, în perioada cât se află la el, pe Pământ au trecut deja 27 de Catur-Yuga, adică circa 116 de milioane de ani!

O, rege, toți cei pentru care e posibil să te fi decis a-i accepta ca şi gineri au murit demult. Douăzeci și șapte de Catur-Yuga au trecut deja. Nu numai ei sunt morţi, dar şi fiii lor, nepoții și alți descendenți ai lor. Nici măcar nu se mai ştie nimic despre ei. Toţi prietenii tăi, toţi miniștrii tăi, toate rudele, armatele și comoarele tale au fost de mult timp măturate de mâna timpului.

Regele Kakudmi a rămas uimit la auzul acestei vești. După ce el şi fiica sa au revenit pe Pământ, amândoi au fost șocați de schimbările care au avut loc. Nu numai că peisajul și mediul s-a schimbat, dar de-a lungul celor 27 de chatur-yuga, omenirea s-a degradat, ajungând la nivelul cel mai scăzut de dezvoltare.

Din fragmentul de mai sus din Mahbhrata putem constata următoarele:
* oamenii în trecut aveau nave spaţiale foarte avansate (Vimana), cu care călătoreau la viteze apropiate de viteza luminii;
* oamenii ţineau legătura cu extratereştrii avansaţi de pe alte planete;
* evoluţia civilizaţiei umane nu este una liniară (aşa cum istoria ne învaţă), ci una ciclică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO