Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Lumini albastre misterioase, venind din cer, au fost observate în Hawaii

217

blankO coloană de lumină foarte rară, de culoare albastră, a fost capturată în noaptea de 13/14 februarie 2018 de către skycam-ul Gemini (cameră video care captează evenimentele cerului), ce se află pe vârful muntelui Maunei Kea din Hawaii. Frankie Lucena, care verifică skycam-ul, a dat peste acest eveniment rar întâlnit în această parte a lumii.

Coloanele de lumină apar de obicei în zone cu temperaturi scăzute, astfel încât să le vedem atât de departe, în zona tropicelor, este cu adevărat un eveniment foarte rar. Dar nu numai o coloană strălucitoare de lumină a apărut peste Hawaii, ci chiar trei raze albastre de lumină, care au ieșit brusc, din nicăieri.

Coloana de lumină albastră din Hawaii ar putea fi un fenomen natural, la fel cum ar fi coloana uimitoare de lumină, observată la răsăritul soarelui, şi fotografiată de un martor din Coventry (Marea Britanie), pe 14 februarie 2018.

Ce-s cu aceste raze de lumină? S-ar putea spune că ar fi fulgere, dar aceste raze albastre de lumină sunt complet diferite de fulgerele pe care le ştim. Observaţi luminile albastre între secundele 0:35 şi 0:36 din videoclipul de la finalul articolului.

Pe 2 februarie 2018, am scris un articol – Un fascicul imens de lumină a fost observat în Rusia… E doar un halo? – în care vorbeam despre prezenţa unui fascicul strălucitor de lumină, care se întindea de la sol până la cer, şi care a fost văzut în Caucazia, Rusia. De ce aceste fenomene se întâmplă din ce în ce mai des în perioada aceasta?

blank

blank

Orgoni Crystal