Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Secretele lui Lovendal” a avut dreptate! V-am avertizat încă de acum o lună să fiţi vigilenţi pe 15 februarie 2013 şi iată că în Rusia a căzut un meteorit…

241

blankPrecum mulţi aţi aflat deja, o ploaie de meteoriţi a provocat mari pagube în Rusia. Citez ştirea de pe antena3.ro:

“O ploaie de meteoriţi provocată de distrugerea unui meteorit deasupra regiunii munţilor Ural, însoţită de explozii violente, a spart ferestrele unor imobile în mai multe localităţi, a provocat panică şi a rănit aproximativ 500 de persoane, scriu agenţiile ruse citând autorităţi şi martori, relatează AFP. “Există şanse mari ca un nou meteorit să intre în atmosfera Terrei în următoarele ore”. Anunţul a fost făcut de Observatorul Pulkovo din Rusia. Meteoritul de mari dimensiuni ar fi fost distrus cu ajutorul unei rachete, relatează Russia Today. Corpul ceresc a fost interceptat la o altitudine de 20 de kilometri, de către un proiectil al armatei ruse. Este posibil ca meteoritul să fie un fragment desprins din asteroidul ce va trece în seara asta foarte aproape de Pământ. Dacă un astfel de asteroid ar lovi Pământul, efectul exploziei ar fi echivalent cu cel al unei bombe nucleare. Corpul ceresc trece astăzi pe lângă Terra.”

Despre ce asteroid este vorba în această ştire? Ei bine, e vorba despre asteroidul 2012 DA14, despre care am vorbit într-un articol publicat pe 11 ianuarie 2013 (https://www.lovendal.ro/wp52/asteroidul-2012-da14-ameninta-de-la-distanta-pamantul-fiti-vigilenti-pe-15-februarie-2013-ziua-de-nastere-a-lui-galileo-galilei/). Ce spuneam atunci? Citez din articol (deci, reţineţi, l-am scris cu mai bine de o lună în urmă!): “Pe 15 februarie 2013, locuitorii Terrei vor avea iar emoţii. Asteroidul 2012 DA14 va trece la doar 34.000 de kilometri faţă de Pământ. Specialiştii ne dau asigurări că asteroidul nu va avea nicio şansă să lovească Pământul, dar putem fi 100% siguri? Ei spun că, mai degrabă, ar exista riscul ca asteroidul 2012 DA14 să lovească Pământul între 2078 şi 2111, deşi şi acest risc este ridicol de mic: 0,00018%.”

Se pare că am avut dreptate. V-am avertizat atunci să fiţi vigilenţi pe 15 februarie 2013. Vedeţi că specialiştii ăştia ne asigurau că nu se va întâmpla nimic…şi iată că s-a întâmplat. Mai aveţi încredere în informaţiile oficiale? E adevărat că n-a căzut asteroidul, ci o bucată de meteorit desprins din el. Dar, dacă nu era racheta armatei ruse care să-l distrugă, oare dezastrul n-ar fi fost mai mare?

Orgoni Crystal