Teoria dinamicii gravitaţiei a lui Tesla explică altfel secretele Universului decât teoria relativităţii a lui Einstein


Împotrivindu-se teoriei relativităţii lui Einstein, genialul inginer Tesla a lucrat la o altă teorie, teoria dinamicii gravitaţiei, pe care spera să o dăruiască lumii; din păcate, Tesla a murit înainte de a publica detaliile ei. Există un mister în jurul morţii lui Tesla, speculându-se faptul că moartea sa ar putea să fi fost cauzată de „presiunea” prea mare a agenţilor secreţi ca să extragă şi să obţină documentele secrete ale acestei teorii. Din păcate, doar câteva amănunte ale teoriei sale au fost dezvăluite de către Tesla.

Argumentele disponibile şi detaliate împotriva curbării spaţiului de către efectele gravitaţiei i-au făcut pe unii să creadă că Tesla n-a reuşit să înţeleagă cu adevărat că teoria lui Einstein nu este deloc despre curbarea spaţiului, ci despre curbarea spaţiu-timp. Oricum, există o dispută asupra înţelegerii exacte a lui Tesla a teoriilor lui Einstein; Tesla făcea experimente tangibile în timpul în care Einstein făcea cercetări pur teoretice. El a subliniat faptul că timpul e doar o slabă referinţă artificială utilizată din convenienţă, astfel că ideea unui „spaţiu-timp curbat” este o iluzie, prin urmare nu există nicio bază pentru conceptul binomului relativist „spaţiu-timp”.

Ca o alternativă la teoria relativităţii a lui Einstein, teoria dinamicii gravitaţiei explică câmpul gravitaţional prin intermediul electrodinamicii. Tesla a stipulat că nu există energie în materie decât ceea ce se primeşte din mediul înconjurător; nu a acceptat echivalenţa masă-energie aşa cum a fost delimitată de teoria specială a relativităţii. Tesla a respins acest concept al lui Einstein aşa cum principiile teoriei speciale a relativităţii au ignorat efectele gravitaţionale.

Tesla a explicat că gravitaţia este legată direct de fenomenul electrogravitaţional şi că soarele şi toate stelele emit „raze solare primare” care produc radiaţii secundare. Teoriile lui Tesla stipulează că fenomenul produs de forţele electromagnetice este cel mai important fenomen din univers. Conform unor părţi ale teoriei sale, mişcările mecanice sunt în mod universal rezultatele acţiunii forţelor electromagnetice asupra şi prin mediu. Din păcate, oficial, niciun detaliu matematic al teoriei nu a ieşit la lumină. Tesla a demonstrat că toate corpurile au un conţinut electric şi, ca atare, sunt toate sarcini electrice mişcătoare precum Pământul nostru ce se mişcă prin spaţiu cu o viteză incredibilă (a se citi aici „dinamic”). El a demonstrat, prin utilizarea specialelor sale tuburi vidate şi a bobinelor de mare voltaj alimentate de alternatoare de frecvenţe înalte, special construite, felul în care Pământul emană „microunde” şi modalitatea în care el se comportă ca o sferă cu sarcină electrică. Pe baza acestor descoperiri şi confirmările lor la Colorado Springs, a dezvoltat şi testat primele sale maşini electromagnetice care puteau zbura „fără susţinerea aripilor, propulsoarelor sau a pungilor de gaz”.

Teoria lui Tesla a dinamicii gravitaţionale, a dus la ideea creării unui „zid de lumină” prin manipularea undelor electromagnetice într-un anumit tipar. Acest misterios perete de lumină ar face ca timpul, spaţiul, gravitaţia şi materia să fie alterate de voinţa umană şi au dat naştere la un evantai de propuneri ale lui Tesla ce par a ieşi din science-fiction, inclusiv nave cu anti-gravitaţie, teleportare şi călătorii în timp.

Luând toate acestea în considerare am putea presupune că celebrul „experiment Philadelphia” din 1943 (când nava de război americană U.S.S. Eldridge a dispărut din raza portului) a fost posibil datorită contribuţiilor lui Tesla (vezi mai multe detalii AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/experimentul-philadelphia-sau-miraj-cel-mai-celebru-experiment-de-teleportare/). Există zvonuri conform cărora Tesla ar fi ajutat la construirea echipamentului utilizat pe U.S.S. Eldridge. Se pare că Tesla ar fi fost îngrijorat că echipamentul lui ar fi îndoit spaţiul şi timpul, având astfel consecinţe directe asupra marinarilor de la bord. Oricum, Marina SUA a ignorat obiecţiunile lui Tesla şi a continuat cu experimentele lor.

Această crasă lipsă de grijă faţă de oamenii de la bordul navei a dus exact la ceea ce constituia marea teamă a lui Tesla: marinarii implicaţi au fost lăsaţi în afara cadrului temporal pentru prea multă vreme şi cu rezultate dezastruoase. Unii au dispărut complet pentru totdeauna. Alţii au fost cuprinşi de flăcări la întoarcerea în spaţiul-timp normal. Dar şi mai terifiant, unii oameni au fost găsiţi topiţi în infrastructura de metal a navei fiind încă în viaţă, pentru o mică perioadă de timp.


Lasă un comentariu