Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce evenimente importante se vor întâmpla în viitor? Viaţa de pe Pământ se va muta pe Marte şi pe Titan, satelitul lui Saturn

  •  
  •  
  •  
  •  

Prezicerea viitorului este o sarcină dificilă, din cauza efectelor greu de cuantificat ale unor evenimente ulterioare. Dar unele lucruri din Universul nostru pot fi prezise cu atâta precizie de către oamenii de ştiinţă, ca urmare a faptului că sunt cunoscute bine unele legi fizice ale lumii în care trăim. Am extras câteva fragmente dintr-un articol foarte interesant intitulat „Înainte de sfârşitul Universului, 21 de lucruri se vor întâmpla”, de pe site-ul KSL.com. Să vedem împreună ce previzionează oamenii de ştiinţă că se va întâmpla în viitor în Univers şi pe Terra:

1) Peste 25.000 de ani, Mesajul Arecibo, o serie de date transmise prin semnal radio în noiembrie 1974, va ajunge la destinaţia sa, în clusterul globular Messier 13.

2) Peste 50.000 de ani, presupunând că acest mesaj va fi recepţionat de către o civilizaţie extraterestră, vom primi răspunsul de la ea.

3) Peste 500.000 de ani, astrofizicienii prezic că e posibil ca Pământul să fie lovit de un meteorit având un diametru de 1 kilometru sau chiar mai mare. Acest lucru ar afecta serios viaţa pe Pământ, ducând la dispariţia multor specii. Se crede că dinozaurii ar fi dispărut în urmă cu 65 de milioane de ani ca urmare a unui asemenea impact nimicitor.

4) Peste 1 milion de ani, aşa cum teoretiza renumitul profesor de fizică Michio Kaku, omenirea va deveni o civilizaţie de tip III, adică va fi capabilă să manipuleze orice tip de energie din Univers.

5) Peste 5 – 50 milioane de ani, chiar folosind vitezele subluminice, umanitatea va coloniza întreaga galaxie, conform lui Ian Crawford, care a scris un articol interesant în iulie 2000 în „Scientific American”.

6) Peste 240 de milioane de ani, sistemul nostru solar va orbita complet întreg centrul galactic.

7) Peste 250 de milioane de ani, toate continentele Pământului se vor uni într-un singur supercontinent denumit Pangea.

8 ) Peste 1 miliard de ani, luminozitatea Soarelui va creşte şi astfel, temperatura pe Pământ va creşte, planeta noastră transformându-se într-un arid pustiu, întrucât apele se vor evapora. Apa va rămâne doar în anumite zone izolate de la poli. Veşti proaste pentru Pământ, dar veşti bune pentru Marte, căci peste 6,5 miliarde de ani, Marte va avea o climă asemănătoare cu cea de pe Pământ.

9) Peste 2,8 miliarde de ani, nu va mai exista viaţă pe Pământ, ultimele rămăşiţe de viaţă unicelulară dispărând total.

10) Peste 4 miliarde de ani, galaxia noastră se va uni cu galaxia Andromeda.

11) Peste 7,5 miliarde de ani, Pământul şi Marte nu se vor mai roti în jurul propriilor axe, ca urmare a gravitaţiei crescute a Soarelui.

12) Peste 7,9 miliarde de ani, ca urmare a faptului că Soarele va intra în ultima etapă a vieţii sale, el va creşte mult în dimensiuni, ceea ce va duce la distrugerea planetelor Mercur, Venus şi Pământ. Atunci, Titan, satelitul lui Saturn, va avea climatul ideal pentru viaţă de pe Pământ din zilele noastre.

13) Peste 8 miliarde de ani, Soarele se va transforma într-o pitică albă, având jumătate din mărimea de azi, iar peste alte 6 miliarde de ani se va transforma într-o pitică neagră, fiind invizibil ochiului liber.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu