Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fizica demonstrează că Moş Crăciun şi renii săi ar trebui să fie morţi

684

mos craciun 101În lume există 2 miliarde de copii. Dar cum Moş Crăciun nu apare şi copiilor de alte religii (musulmani, budişti, hinduşi etc.), ci doar celor creştini, acest lucru reduce numărul copiilor de pe planetă la 15%, adică 378 de milioane de copii. Cum, conform statisticilor, în fiecare gospădărie există o medie de 3,5 copii pe gospodărie, rezultă un număr de 91,8 milioane de gospodării în întreaga lume unde trebuie să ajungă Moş Crăciun (presupunem că există măcar 1 copil bun în fiecare gospodărie, care să merite darurile moşului).

Moş Crăciun are la dispoziţie în întreaga lume circa 31 de ore pentru a împărţi darurile (datorită diferenţelor de fus orar şi a rotaţiei Pământului, presupunând că ar călători de la est către vest). Asta înseamnă că 31 ore x 3.600 de secunde = 111.600 de secunde.  De aici, rezultă că Moş Crăciun trebuie să facă aproximativ 822 de vizite pe secundă pentru a împărţi darurile la toate cele 91,8 milioane de gospodării.

Aşadar, pentru fiecare gospodărie, Moş Crăciun are la dispoziţie o miime de secundă (1/1000) pentru a se opri, a se da jos din sania cu reni, a coborî pe hornul casei, a scoate darurile din sac şi a le pune sub brad, a se întoarce înapoi pe coş, a ajunge înapoi în sanie, şi a se duce la următoarea casă. Presupunând că fiecare din aceste 91,8 de milioane de opriri sunt distribuite simetric de-a lungul Pământului (ceea ce e imposibil, dar din raţiuni de calcul le vom accepta), rezultă că va exista o medie de 1,25 de km distanţă între fiecare casă, ceea ce înseamnă că moşul trebuie să parcurgă în 31 de ore, circa 115 milioane de km.

Aşadar, sania moşului ar trebui să se mişte cu o viteză de 1.040 km/s, ceea ce înseamnă de 3.000 de ori mai mare decât viteza sunetului. Drept comparaţie, cel mai rapid vehicol făcut de om vreodată, naveta Ulysses se deplasează cu viteza de 44 km/s, în timp ce viteza de deplasare a unui ren este de maxim 24 km/h.

Un alt element interesant este greutatea saniei moşului. Dacă fiecare copil ar primi câte un cadou ce cântăreşte în medie 3,5 kg, ar rezulta că sania ar trebui să fie în stare să ducă 321.3000 tone de daruri. Pe pământ, un ren nu poate să care mai mult de 135 kg. Dacă a exista un “ren zburător”, acesta ar putea căra de 10 ori mai multă greutate, adică 1.350 kg. Deci, ar fi nevoie în total de 238.000 de reni. Cu tot cu greutatea renilor, sania ar cântări în total circa 353.000 tone, care, deplasându-se cu viteza de 1.040 km/s prin aer, ar crea o rezistenţă enormă în atmosferă, fiecare pereche de reni absorbind 14,3 quintilioane jouli de energie pe secundă. În concluzie, renii vor arde instantaneu, în mai puţin de o milisecundă.

În concluzie, dacă Moş Crăciun ar livra vreodată cadouri în ajunul Crăciunului, el şi renii lui ar fi deja morţi.

Orgoni Crystal