Deasupra Munţilor Buzăului se întinde un „cer straniu” de 23.000 de grade Kelvin! Dacă îl veţi privi mult timp, veţi simţi cum se deschid „porţile energetice” ale Universului…


Muntii BuzauluiÎn România există multe locuri misterioase, pline de energie primordială, încât stai să te gândeşti dacă nu cumva ţara noastră merită numele de „leagănul civilizaţiei mondiale”. Mulţi vorbesc de Munţii Bucegi ca fiind „sacri”, dar, în apropierea lor, la cotul Carpaţilor Orientali cu cei Meridionali, se află alţi munţi enigmatici, Munţii Buzăului.

Despre ei, am scris mai multe articole pe site, dintre care vă invit să recitiţi acestea două:
* Urme ale unei posibile culturi presumeriene … Munţii Buzăului, între mister şi realitate şi
* Enigmele incredibile din Munţii Buzăului! Aici există Ţara Luanei, unde găsim scrieri vechi nedescifrate şi tuneluri subterane misterioase! În Ţara Luanei a avut loc în vechime un război atomic !

Ultimul articol este şi mai interesant, pentru că în el vorbeam despre existenţa în Munţii Buzăului a „Ţării Luanei”, regiune ce poartă numele de Athos de România” sau “Tărâmul giganţilor”. Multe din pietrele și pereţii peşterilor din Luana conțin o scriere veche, care nu a fost încă descifrată. Unele artefacte au fost descoperite în regiune și există, de asemenea, sculpturi cu ființe extraterestre necunoscute.

Munţii Buzăului au fost incluşi, din cele mai vechi timpuri, în geografia sacră a lumii. Este vorba de o geografie ale cărei coordonate ezoterice au fost stabilite în vremurile de dinainte de Marele Potop, când pe Pământ domneau zeii, după cum ne transmit toate mitologiile lumii, începând cu cea sumeriană, considerată cea mai veche. Coordonatele respective includeau zone unde se manifestau anomalii magnetice, zone cu potenţial energetic care se manifestă în plan fizic şi spiritual, numite de către experţii în parapsihologie „perimetre energo-informaţionale”. În astfel de perimetre se petrec fenomene ciudate, corpul se dematerializează, călătorind în spaţii atemporale sau primeşte informaţii telepatice de la entităţi necunoscute, iar subsolurile sunt întotdeauna bogate în zăcăminte de mare interes. Oamenii cu percepţii extrasenzoriale se simt foarte „apăsaţi” de încărcătura energo-informaţională existentă în asemenea zone geografice sacre, de care România este plină.

Peste această zonă din Munţii Buzăului se întinde un „cer straniu”, care uneori capătă o intensitate ce nu poate fi descrisă prin cuvinte, pe care oamenii de ştiinţă o măsoară în grade Kelvin, având valoarea de peste 23.000. Pentru comparaţie, azurul cerului deasupra marilor oraşe abia depăşeşte 16.000 de grade Kelvin. Dacă aţi avea posibilitatea să priviţi de acolo, cu ochii voştri cerul senin de deaspra Munţilor Buzăului, veţi simţi că acel albastru curat ca în zilele frumoase capătă nuanţe atât de profunde, încât parcă devine un vortex. Cu cât vă uitaţi mai mult, cu atât simţiţi că vă absoarbe infinitul. Este ca o vrajă care vă cuprinde toată fiinţa şi vă paralizează simţurile; nu mai puteţi auzi nimic în jur, iar pupilele vi se dilată. Să ştiţi că în acel moment aţi simţit cum se deschid porţile energetice ale Universului, când toată fiinţa voastră devine spirit.


Lasă un comentariu