Mumia Pedro de 35 cm: e din anul 1700, iar unii cred că ar putea fi o fiinţă din alte lumi


Unul dintre cele mai mari mistere pe care arheologii le găsesc a fi fascinante sunt mumiile. Rămășițele oamenilor care au locuit cu mult înaintea noastră sunt ca un fel de portal care să ne ducă în trecut. Ele ne permit să aflăm puțin mai multe despre civilizațiile care au existat înaintea noastră.

În iunie 1934, doi bărbați săpau în munții din San Pedro, Wyoming, SUA; scopul lor era să găsească aur. Cu toate acestea, au făcut o descoperire care i-a lăsat destul de nedumeriți. Ce au găsit căutătorii de aur? În timpul aventurii, cei doi căutători și-au dat seama că era o mică cavernă ascunsă în adâncul unei stânci groase. Pe măsură ce au continuat cercetările, ei au dat peste o mumie misterioasă într-o stare foarte bună de conservare. Privind cu atenție, au descoperit că era o ființă umană foarte mică.

Când oamenii care locuiau în jurul muntelui au aflat că s-ar fi găsit o mumie ciudată, au crezut că totul este o minciună. Localnicii credeau că este o poveste simplă inventată și că rămășițele sunt false, dar ele erau într-adevăr reale. El a fost supranumit „Pedro”. Mumia așezată măsura puțin mai puțin de 16 cm, în picioare având în jur de 35 cm.

Când a fost găsită, mumia se afla într-o poziție așezată cu picioarele încrucișate. Ochii îi erau bombați și craniul părea mai plat decât în ​​mod normal. Când a fost găsit, Pedro era într-o stare atât de bună, încât i se puteau vedea unghiile. Pedro avea toți dinții, iar pielea, închisă și încrețită, arăta ca cea a unui bătrân.

Mumia a fost examinată folosind raze X care au determinat că era vorba de corpul unui copil anencefalic a cărui deformare craniană i-a dat aspectul unui adult în miniatură. Testele ADN au arătat că este vorba de un nativ american, iar datarea cu radiocarbon a spus că mumia ar putea data din jurul anului 1700.

Au existat şi alte teorii mai bizare. În timp ce unii cred că Pedro a fost un spiriduș, alţii cred că poate era o ființă de origine extraterestră. Oricare ar fi originea ei, adevărul este că astăzi nimeni nu știe cu certitudine ce-a fost Pedro…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO