Din nou, au fost observate lumini roşii misterioase deasupra unui ocean! Ce se întâmplă?


Fotografiile din acest articol au fost făcute în iulie 2022 de către pilotul unui avion, care zbura deasupra Oceanului Atlantic. Se observă nişte misterioase lumini roşii, de origine necunoscută. El a spus că n-a mai văzut aşa ceva în viaţa lui de pilot, deşi unii au sugerat că ar putea fi vorba de erupţii ale vulcanilor submarini, care ar da această lumină roşiatică.

Totuşi, trebuie să amintesc că aceste lumini roşiatice au mai fost observate şi deasupra Oceanului Pacific în anul 2017, aşa cum spuneam în acest articol: O lumină roşie imensă şi enigmatică a apărut noaptea din adâncurile Oceanului Pacific. Atunci, un pilot olandez și ajutorul său se îndreptau din Hong Kong către Alaska, în ceea ce trebuia să fie un zbor de rutină peste Oceanul Pacific. Pe măsură ce se apropiau de peninsula Kamceatka din Rusia, un flash brusc de lumină a străpuns cerul și a continuat în ocean, derutându-i pe amândoi. Pe măsură ce se apropiau de zona cu fasciculul de lumină, piloții au început vadă lumini roșii ciudate în depărtare. Apoi, odată ce se apropiau de lumina roşie, pilotul şi co-pilotul şi-au dat seama că lumina era multicoloră, roşul fiind însă predominant. O ipoteză mai SF ar fi aceea că lumina roşie subacvatică ar fi putut proveni dintr-o imensă navă extraterestră mamă care s-a scufundat în ocean…

Dar în cazul luminilor roşii din Oceanul Atlantic, din iulie 2022, despre ce-ar putea fi vorba?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO