În Canada a fost observată o pasăre pare a fi „îngheţată” în văzduh, fără să mişte! O fi vreo greşeală în Matrix?


Mai mulți martori au înregistrat imagini video cu o pasăre care pur şi simplu stătea „îngheţată” în văzduh, aparent nefiind atașată de nimic. Incidentul ciudat, care s-a petrecut în Surrey, British Columbia (Canada), în după-amiaza zilei de 18 februarie 2023, făcând titlurile știrilor locale. Mai multe clipuri video, realizate din unghiuri diferite, arată pasărea care părea moartă, zăcând nemișcată în aer, lângă niște cabluri aeriene, dar nu era atașată de aceste cabluri. Privitorii nedumeriți se plimbau și se uitau la spectacol, incapabili să explice ceea ce vedeau.

„Aceasta este o pasăre moartă și pur și simplu plutește în aer, fără sfori, fără nimic ataşat”, a spus un martor. „Nu puteam vedea absolut nimic ce ținea pasărea. Foarte ciudat. Pur şi simplu arăta ca o pasăre moartă care plutea”.

Cu toate acestea, probabil că trebuie să fi existat ceva care să fi ținut pasărea acolo sus. „Având în vedere apropierea de copaci și fire de telegraf, aș sugera că este implicat un fel de material de suspensie invizibil, cum ar fi un fir de pescuit”, a spus profesorul de geografie Paul Kingsbury de la Universitatea Simon Fraser.

Este cu siguranță ceva misterios, poate paranormal, dar și captivant. O fi vorba de vreo greşeală în Matrix?


Lasă un comentariu