O lumină misterioasă a apărut noaptea într-o clădire uriaşă şi abandonată din New Orleans! Apoi, adevărul a ieşit la suprafaţă…


lumina spitalul CharityIată ce ştire interesantă putem citi pe site-ul westernjournalism.com. Citez din ea:

Iată ce declară unul din martori: „Lucrez la un spital din New Orleans, care se întâmplă să fie situat vizavi de spitalul Charity. Spitalul Charity a fost închis, e întunecos la ferestre, din cauza uraganului Katrina. Acolo e o priveliște sumbră și tristă, chiar şi în cele mai bune zile… Noaptea e de-a dreptul înfricoșător. Până în seara asta. Am parcat pe acoperișul clădirii unde se află garajul, și, în seara asta, când să plec de locul de muncă, am aruncat o privire peste clădirea uitată, pentru a vedea luminile unui brad de Crăciun! Nu știu cum a fost luminat! Dar m-a făcut să zâmbesc puţin în seara asta!”

Alt martor spune: „Lucrez la spitalul de vizavi de clădirea abandonată şi-am văzut un pom de Crăciun pus la fereastră. E destul de frumos, dar îţi dă şi puţini fiori. Mie mi-a dat fiori pentru că mi-a adus aminte de fratele meu, care a murit la Spitalul Charity”.

Poliția a fost trimisă la faţa locului pentru a vedea ce se întâmplă acolo şi a descoperit o sursă luminoasă sub forma unui pom de Crăciun. Cine a pus-o acolo, cum şi de ce, rămâne un mister. Mai multe planuri au fost oferite pentru reabilitarea clădirii abandonate, care este deținută de Universitatea de Stat Louisiana.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO