Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Nostradamus ar fi prezis pentru anul 2016 impactul unui asteroid gigantic cu Pământul în mai 2016! Din nou, aberaţii!

  •  
  •  
  •  
  •  

nostradamus 2016Nostradamus, cel mai faimos astrolog care a trăit vreodată, s-a născut în Franța în anul 1503 și a publicat colecția sa de profeții peste secole în 1555. Se spune că fiecare dintre catrenele sale prezic evenimentele lumii din viitorul îndepărtat, și de atunci adepții lui Nostradamus susţin că lucrarea profetului francez a prezis cu exactitate războaiele, dezastrele naturale, apariţia și căderea imperiilor.

Pentru că anul 2016 ne bate la uşă, iată predicţiile lui Nostradamus pentru anul 2016, conform pastorului Ricardo Salazar (cel care pretinde că a analizat cu atenţie catrenele lui Nostradamus):

1) Dispariția diferențelor de limbă, poate datorită invenţiei unui aparat de traducere universal, care poate traduce instantaneu, foarte corect şi precis (nu ca Google Translate) în toate limbile planetei. Această mare dezvoltare poate duce în curând la sfârșitul națiunilor.

2) Învierea morților ar fi fost, de asemenea, prezisă. Potrivit lui Nostradamus, „cei morți şi îngropați vor ieşi din mormintele lor”. O astfel de predicție inspiră marea spaima celor vii, deoarece suntem speriați de morți. Credeţi într-o astfel de profeție? Doar timpul poate răspunde!

3) Erupţia majoră a muntelui Vezuviu. Catastrofa se poate întâmpla la începutul anului 2016. La 24 august 79, după secole în care s-a aflat în stare latentă, vulcanul Vezuviu erupe în sudul Italiei de astăzi, devastând prosperele orașe romane Pompeii și Herculaneum și ucigând mii de persoane. Orașele, acoperite de un strat gros de material vulcanic și noroi, nu au fost reconstruite niciodată și au fost uitate în cursul istoriei.

4) Oamenii vor trăi peste 200 de ani. Începând cu anul 2016 vor avea loc progrese remarcabile în medicină, care va face ca durata medie de viață a oamenilor să crească într-o bună zi la 200 de ani.

5) Oamenii vor învăța să comunice cu animalele. Marile progrese în dezvoltarea abilităţilor de comunicare telepatice vor permite oamenilor să vorbească cu animalele de companie și cu animalele de fermă. Nostradamus a scris că „porcul va deveni fratele omului”.

6) Un asteroid gigantic va cădea pe Pământ, ucigând 1,2 miliarde de oameni. În luna aprilie 2016, oamenii de știință ruși vor anunţa că un asteroid masiv va avea un impact cu Pământul. În luna mai 2016, asteroidul va ajunge pe Terra, iar impactul va fi nimicitor: vor muri 1,2 miliarde de oameni. NASA încă nu a anunţat nimic, pentru ca lumea să nu se panicheze.

Eu cred, personal, că pastorul Salazar aberează şi nimic din toate acestea nu se vor întâmpla. Şi mă refer, în special, la profeţia cu asteroidul…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu