Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un pastor a fotografiat cu iPad-ul un înger extrem de luminos, care se afla pe o scenă în timpul unei conferinţe religioase!

  •  
  •  
  •  
  •  

inger pe scena 2Biblia ne învață și creștinii cred că îngerii sunt prezenţi pe pământ, pentru a-i proteja pe oameni; însă, până în prezent nu au fost oferite probe privind realitatea existenţei îngerilor. Până acum. Căci, aşa cum scrie site-ul wnd.com, o imagine captată în timpul unei conferinţe care a fost ţinută de o organizaţie religioasă americană (Promise Keepers) pare a semăna cu ceea ce ar putea fi un înger. O figură albă, strălucitoare, radiantă, se află în picioare pe scenă, alături de o trupă care cântă versuri de laudă către Iisus.

Pe pagina ei de Facebook, în postarea de pe 21 iulie 2013, organizaţia „Promise Keepers” scrie: „Ceva supranatural a avut loc astăzi în Cedar Falls. Atunci când sute de oameni se căiau de păcatele din vieţile lor, un bărbat a făcut două fotografii. În ambele apare un înger. Atunci când se intona „Iisuse, ia totul din mine”, Dumnezeu a trimis un semn miraculos pentru a confirma că El se află în spatele acestor lucruri”.

Povestea acestor două imagini este următoarea: un pastor baptist care participa la conferinţă şi-a ridicat sus iPad-ul pentru a face o fotografie acestei scene. După ce a captat imaginea, s-a uitat pe ecranul tabletei, imediat trecându-i un frison pe şira spinării. Pe scenă apărea o strălucire ciudată! Apoi a arătat imaginea cuiva de lângă el şi, imediat, s-a hotărât să capteze o a doua fotografie. Îngerul era tot acolo! A fost pur şi simplu copleşit de emoţie! Şi nu, nu e photoshopat…

Soția pastorului a declarat: „Soțul meu a făcut aceste fotografii. Nu e nimic photoshopat. Acest miracol a avut loc în faţa a mii de oameni, care s-au adunat pentru a-L lăuda pe Dumnezeu.”

P.S. Într-una din fotografii se poate observa un cameraman care filma întreaga scenă. Sunt curios dacă şi el a surprins „îngerul”, sau e vorba de o eroare fotografică a tabletei iPad.

inger pe scena 1


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu