Pe partea opusă a Pământului, la nivelul piramidelor egiptene, se află obeliscuri gigantice… pe fundul Oceanului Pacific! Există vreun tunel secret ce trece prin interiorul Terrei!?

 • 141
 •  
 •  
 •  
  141
  Shares

obeliscuri Oceanul PacificCe se află pe partea opusă a Pământului, la nivelul marilor piramidele egiptene? Obeliscuri uriaşe şi un megalit localizat tocmai în Oceanul Pacific! La baza obeliscurilor (turnurilor) putem descoperi turnuri precum şi o gaură uriaşă, părând a fi o intrare ce duce adânc în fundul Pământului! Uimitor! Oare piramidele egiptene comunică printr-un tunel subteran secret ce traversează întreaga suprafaţă interioară a Pământului şi ajunge undeva sub Oceanul Pacific? Dacă da, cine l-a realizat? Este această descoperire dovada supremă că în interiorul Pământului s-ar afla o civilizaţie avansată?

Care este rolul acestor obeliscuri? Dar, înainte de a răspunde la această întrebare, trebuie să amintesc faptul că există o tradiţie străveche care spune că la baza structurilor vechilor piramide, megaliţi sau obeliscuri s-ar afla cristale, care au rolul de a recepţiona energiile din diverse surse (inclusiv Soare) şi de a le transmite între ele. În funcţie de înclinaţia axului Pământului într-o anumită perioadă a anului, o structură ar putea intensifica şi transmite energiile către alte structuri, creându-se astfel o adevărată reţea de energie. Unii teoreticieni spun că ar exista o relaţie fundamentală directă între fenomenul OZN şi anomaliile magnetico-gravitaţionale din această reţea. Multe din OZN-uri au fost văzute intrând pur şi simplu în mări şi oceane… Reprezintă aceste obeliscuri un punct de coordonare sau poate o „staţie de energie” pentru OZN-uri? Ori poate se află o bază subacvatică de OZN-uri în jurul obeliscurilor?

Iată câteva întrebări fără răspuns… şi de aceea vă invit să vizionaţi videoclipul de mai jos postat pe YouTube în care se vorbeşte despre toate aceste lucruri. Coordonatele obeliscurilor din Oceanul Pacific sunt următoarele: 32°30’07.74″ S 149°52’46.51″ W.

Despre un alt obelisc, aflat de data asta pe fundul Oceanului Atlantic, am vorbit în articolul acesta din decembrie 2012: Google Earth ne dezvăluie un enigmatic obelisc uriaş, aflat pe fundul Oceanului Atlantic.


 • 141
 •  
 •  
 •  
  141
  Shares

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page