Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Creaturi enigmatice de aproape 4 înălţime, din junglele sud-americane, au provocat moartea unui explorator şi colonel celebru?


Maricoxi sunt, în esență, „sasquatchii” din America de Sud. Se crede despre aceştia că ar fi fiinţe imense, asemănătoare maimuţelor, şi care ar putea atinge până la 3,7 metri înălţime. Cu toate că ele sunt destul de primitive, par să fie fiinţe inteligente, înarmate cu arcuri și săgeți.

Potrivit exploratorului britanic colonelul Percival H. Fawcett, care crede că a întâlnit creaturile în timp ce cartografia junglele din America de Sud în 1914, aceste fiinţe erau extrem de păroase, trăind la nord de un trib numit Maxubi. Creaturile puteau „vorbi” doar în mormăituri și erau extrem de ostile față de oameni.

În cartea colonelului, „Trasee pierdute, oraşe pierdute”, este descris modul în care el și oamenii lui au fost aproape atacați de fiare, când au ajuns aproape de zona lor. Cu toate acestea, ei au fost în stare să țină fiarele la distanță prin tragerea cu arme către picioarele creaturilor, care au devenit speriate.

În 1925, Fawcett a dispărut împreună cu toți oamenii lui, în timp ce se afla într-o expediție pentru a găsi un oraș pierdut. Teoriile sugerează că ei au fost uciși de triburile locale sau au murit de foame. Cu toate acestea, unii spun că au fost uciși de Maricoxi, deși nu există nicio dovadă pentru a sprijini această teorie.


Lasă un comentariu