Un bărbat din Anglia a filmat cum un OZN mascat se transformă dintr-o „cometă” într-o formă ciudată! Dovada că OZN-urile se deghizează!


OZN mascatPe 2 septembrie 2013, un bărbat din Derby (Anglia) a făcut o înregistrare video absolut incredibilă, care te pune pe gânduri şi te face să te întrebi care este natura exactă a OZN-urilor. Puteţi vedea în josul articolului videoclipul YouTube.

Aşadar, bărbatul, prima oară, a crezut că e vorba de o cometă strălucitoare care a apărut pe cer, la amurg (aşa am crezut şi eu, uitându-mă la videoclip). Dar, apoi observă că acea aşa-zisă cometă începu să-şi schimbe forma într-un obiect extrem de ciudat. Autorul videoclipului spune că ar fi vorba de un fel de „tub de vortex, creat de o navă cu energie de punct zero” („some type of vortex tube, created by a zero point energy craft”). Poate fi un fenomen atmosferic natural, adică un fel de nor? Greu de spus…

Interesant e faptul că de aici putem trage unele concluzii. Dacă nu e un fenomen natural, ci un OZN, aceasta înseamnă că multe din OZN-uri, aflate într-o zonă largă deschisă, încearcă să se „deghizeze” într-o cometă sau într-un nor cu o formă mai ciudată. Pentru un OZN n-ar fi o problemă. Chiar şi DARPA (Agenţia Americană de Tehnologii Avansate) a reuşit câteva deghizări primitive, reuşind să mascheze de la o anumită distanţă tancuri sau clădiri.

Încă ceva… Acest OZN deghizat a apărut la apusul Soarelui. Aşa cum explicam într-un articol din aprilie 2013 („În Argentina a fost filmat un OZN sau un nor mai ciudat? De ce la apusul Soarelui sunt şanse mai mari să fotografiaţi un OZN…„) sunt mult mai mari şanse ca OZN-urile să fie observate la apusul Soarelui. De ce? În timpul apusului, Soarele nu se mai află deasupra noastră, ci într-o poziţie favorabilă pentru noi (70-80 de grade). Când se întâmplă acest lucru, învelişul oricărei nave va fi revelat timp de câteva secunde sau minute. De aceea, apusul Soarelui e perioada cea mai propice pentru observarea unui OZN. Învelişul unei nave poate curba lumina la 180 de grade în jurul său, adică jumătate de cerc, ceea ce înseamnă că lumina străluceşte deasupra sa şi se curbează în jurul său de jos, astfel încât nava poate părea invizibilă. Dar la un unghi de 60-80 de grade (cum este la apus), învelişul OZN-ului trebuie să curbeze lumina la 240 de grade (180+60) sau mai mult, ceea ce nu poate face, de aceea, el se dezvăluie.


Lasă un comentariu