Apelul imposibil: un bărbat a primit un telefon misterios, care n-ar fi trebuit să se întâmple


Iată ce întâmplare paranormală am întâlnit pe un forum. Eu nu i-am făcut decât traducerea şi adaptarea… vă las pe voi să decideţi dacă o credeţi sau nu.

„Prietena mea era la lucru şi urma pauza de masă, când noi puteam vorbi la telefon. Aşadar, în acea zi, ca de obicei telefonul sună și văd numele şi numărul ei de telefon pe ecranul telefonului. Aşa că am zis că este ea, dar vocea ei suna extrem de ciudat, ca fiind foarte deprimată sau lipsită de emoţii. Era extrem de bizară…

Am purtat o conversație foarte scurtă, am întrebat-o ce e cu ea şi mi-a răspuns că e „bine”. I-am spus că pare a avea ceva, dar ea îmi spunea doar atât: „Sunt bine”.

Mai târziu, prietena vine acasă. Și-a cerut scuze că şi-a uitat telefonul în cameră şi n-a putut să mă sune deloc toată ziua. Atunci, am înlemnit şi am rămas fără cuvinte; am mers în camera noastră și, într-adevăr, acolo se afla telefonul ei mobil. Ea nu şi-a luat telefonul la servici, iar eu am fost singur acasă toată ziua atunci. Nu putea nimeni să vină, să ia telefonul şi să sune în numele ei.

Vreau să vă mai spun că noi trăim în casă, în apropiere de pădure, unde semnalul telefonului este destul de prost. Până în prezent nu am auzit niciodată de o astfel de întâmplare pe care am trăit-o…”


Lasă un comentariu