Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Trei cazuri de dispariţii misterioase ale unor oameni care pur şi simplu s-au volatizat în neant! Unde s-au dus?


Imagine generata de Microsoft AI

În anul 1900, trei pescari au plecat din Lewis pentru a înlocui trei paznici de far din insult Fiannan. Nu au găsit nimic în neregulă la far. Nu era dezordine sau semn de luptă. Nu era nici n semn de avarie sau accident. Nu lipseau bărcile sau combustibil. Nu erau mesaje. Dar ce era mai curios, nu era nimeni acolo. Cei trei paznici au dispărut pur și simplu, pentru totdeauna.

În 1909, un băiat de 11 ani, pe numele de Oliver Thoras, se întorcea acasă de la o serbare populară, din localitatea Rhayader. La scurt timp a dispărut fără urmă. Cei ce rămăseseră înăuntru la plecarea lui au ieşit repede afară, auzind nişte ţipete care păreau a veni de undeva de sus. Dar uitându-se în sus nu au văzut nimic.

În 1924, piloţii Day şi Stewart angajaţi la Royal Fir Force, s-au prăbuşit în deşertul Irakului, în timpul unui zbor de rutină. O echipă a plecat în căutarea lor. Au găsit avionul, dar au văzut şi paşii piloţilor care după direcţia lor de înaintare demomstrau că doreau să ajungă la locul unde ar fi trebuit să aterizeze. Însă, după o scurtă distanţă, paşii se opreau. Nu se vedeau urme de luptă, şi niciun fel de urmă. Urmele se opreau brusc, un picior înaintea celuilalt, ceea ce arăta că ei mergeau normal, când s-a întâmplat dispariţia. Cei doi nu au mai fost găsiţi niciodată.