O uşă ascunsă din Muzeul Bântuit a fost deschisă, iar ceea ce se afla dincolo de ea i-a şocat pe cercetători


Foto: nottinghampost.com

Muzeul Bântuit din Notthingham, Anglia, găzduieşte, aşa cum îi spune şi numele, unul dintre cele mai bântuite clădiri din Marea Britanie. Asta ar putea explica de ce proprietarii Steve și Marie Wesson au așteptat mai mult de un an să deschidă o ușă misterioasă, din oțel sudată, pe care au găsit-o ascunsă în spatele unui perete de gips-carton. Fiind sudată însemna că ea a avut nevoie de instrumente speciale pentru a fi deschisă. Când în sfârșit a reuşit s-o deschidă, echipa de investigaţie a descoperit ceva cu totul neașteptat.

Proprietarii muzeului, Steve și Marie Wesson, au cumpărat un fost teatru bântuit, unde au mutat colecţia imensă deţinută de obiecte bântuite, deschizând muzeul chiar anul acesta, în anul 2019. În rândul colecţiei de obiecte „paranormale” se află un frigider din 1844, provenind dintr-un azil de nebuni, o „chitară a diavolului” din Irak, folosită pentru a-l chema pe Satana, mai multe păpuși bântuite şi multe altele.

Acum, revenind la uşa sigilată, după ce-au deschis-o, toţi au rămas înmărmuriţi. Dincolo de uşă, echipa a găsit o stea pentagramă fabricată din cărbune, un ursuleț vechi și o colecție de lumânări albe arse până la cioturi. Totul pare a fi un loc sinistru de închinare către diavol. Marie Wesson a declarat: „În timpul investigaţiilor, am auzit voci care spuneau „Nu deschideţi uşa!”, după care urma un râs sinistru”. Ale cui erau aceste voci misterioase?

Proprietara crede în existenţa unei puteri sinistre în acel loc: „De când am deschis uşa, câteva persoane s-au plâns că au avut dureri de cap. Fiica mea, care nu are niciodată dureri de cap, a simţit o presiune foarte mare în spatele ochilor”.

Camera va fi lăsată așa cum a fost găsită şi va fi acoperită cu o fereastră, fiind adăugată într-un tur al muzeului bântuit.

Traducerea si adaptarea proprie: nottinghampost.com


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock