Din ce în ce mai multe creaturi înfiorătoare şi enigmatice pot fi observate pe Google Maps. Ce se întâmplă?


O fată terifiată susține că a văzut fantoma unei bătrâne într-un conac bântuit din SUA. Utilizatoarea Twitter se uita pe Google Maps, la „Casa bântuită” din Disneyland (Florida / SUA), când a făcut descoperirea bizară. Ea şi-a concentrat privirea la capătul unui coridor din casă, acolo unde conturul unei bătrâne a devenit vizibil. Se pare că „fantoma” purta o rochie neagră și o pălărie.

Imaginea a fost încărcată pe Twitter cu următorul comentariu: „De ce există o fantomă pe Google Maps şi ce se întâmplă?”

Anul trecut (în 2018) au fost raportate mai multe prezențe fantomatice pe Google Maps. De exemplu, un spectru de acest gen a fost surprins în orașul Delicias, din statul mexican Chihuahua. Utilizatorii au văzut acolo ceea ce părea a fi o fată blondă, care seamănă cu o păpușă ciudată, în spatele unei mașini roșii. Creatura apare palidă, având ochii întunecați fixați pe cameră.

În martie 2019, scriam un articol – Mamă, ce figură înfiorătoare a putut să surprindă Google Maps pe fereastra unui apartament din Coreea de Sud! – despre o creatură înfiorătoare care a fost observată de Google Maps pe fereastra unui apartament din Coreea de Sud.

Iar acestea sunt doar 3 exemple, dar în lume s-au semnalat mai multe creaturi observate pe Google Maps, care îţi produc fiori pe şira spinării.