În Iaşi, în interiorul unui nor, au apărut proiecţii de laser orizontale! Blue Beam, fiinţe din alte lumi, experimente secrete?


Multe lucruri stranii se întâmplă în jurul nostru şi, uneori, nu putem nici măcar să găsim vreo explicaţie cât de cât logică. Însă, am observat un lucru. Parcă aceste fenomene ciudate / paranormale se întâmplă mai des în ultima perioadă (le vedem peste tot pe Internet) sau poate că ele existau dintotdeauna şi, din cauza lipsei Internetului / Facebook-ului etc. în trecut, ele nu erau expuse atât de des ca astăzi? Eu, mai degrabă, aş merge pe varianta a doua…

Dar, să revenim la subiectul acestui articol. Un cititor îmi trimite o captură foto de pe un grup de Facebook din Iaşi, intitulat „Radar Iasi Oficial”, în care utilizatorii postează diverse mesaje despre prezenţa radarelor în Iaşi. Şi nu doar numai pe acest subiect… De exemplu, cineva a postat o înregistrare audio-video despre un sunet straniu care s-a auzit circa 3 minute în Iaşi.

Despre sunete stranii am mai discutat noi pe acest site (vezi, de exemplu, acest articol din 2011 – Sunetul ciudat din cer: cineva pretinde că a înregistrat un zgomot de fundal strident, în mijlocul pustietăţii – ), însă mie mi s-a părut mai interesant un comentariu al unui utilizator Facebook care trăieşte în Iaşi şi care a scris că a văzut următoarele, duminică pe 5 noiembrie 2017:

„Multe lucruri interesante se întâmplă (…) Duminică seara, în zona Păcurari, era cerul acoperit de un nor uriaş pe la ora 6/7 seara. Afară era întuneric şi vedeam linii luminoase verzi ca la proiecţiile cu laser care se jucau înăuntrul norului. Problema e că o proiecţie ar trebui să fie verticală, eventual să vezi raza de unde este proiectată, nu? Eh, ăstea erau perfect orizontale şi se intersectau ca maşinile, dar în mare viteză. Nu,din păcate nu fumasem nimic:)) Am încercat chiar să le filmez, dar fiind noapte nu se vede nimic pe telefon. Imediat ce a dispărut norul, au dispărut şi luminile. Dacă faci o simplă căutare pe google cu green lights în the sky apar o grămadă de apariţii de genul…”< Aţi reţinut, da? Proiecţii laser, de culoare verde, orizontale, în interiorul unui nor. Dacă relatarea utilizatorului Facebook e una reală (şi nu a scris ceva fals), atunci ne putem pune întrebarea: cine se joacă cu aşa ceva? Cei care se ocupă de proiectul secret Blue Beam? Fiinţe din alte lumi sau chiar dimensiuni?


Lasă un comentariu