Site de secrete, stiinta si metafizica

Sunetul ciudat din cer: cineva pretinde că a înregistrat un zgomot de fundal strident, în mijlocul pustietăţii

19 23

Pe YouTube găseşti multe lucruri, dar şi multe prostii, e adevărat. De data aceasta, am găsit videoclipul unui utilizator care pretinde că a înregistrat un sunet ciudat care provenea din cer. Într-adevăr, se aude un zgomot de fundal puternic, dar cel care a făcut filmarea spune că, exceptând sunetul produs de un cocoş, un camion care a trecut pe la minutul 02:50 şi zgomotul de final făcut de descărcarea bateriilor camerei video, altceva nu se mai auzea afară, decât zgomotul acesta din fundal strident.

El susţine că în zonă nu erau avioane, maşini, fabrici, ateliere etc., iar zgomotul ciudat a durat cel puţin 1 oră. Utilizatorul spune că locuinţa sa de la ţară se află în mijlocul pustietăţii, aşa că nu-şi poate explica sursa acelui zgomot. Totodată el crede că sunetul pare a fi unul produs de descărcări electrice, dar, în momentul înregistrării cerul era senin şi nu puteau apărea tunete.

Dacă tot ce spune e adevărat, atunci ne aflăm în faţa unui caz cu adevărat straniu.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie