Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un experiment simplu arată efectele devastatoare ale radiaţiei Wi-Fi! De aceea, nu dormiţi noaptea cu smartphone-ul lângă pat…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDacă credeți că puteţi dormi fără probleme cu routerul sau cu smartphone-ul în camera dvs. şi credeţi că totul este inofensiv, atunci poate doriți să vă mai gândiți încă o dată, după ce veţi citi acest articol.

Un experiment foarte interesant, pentru un examen la biologie, a fost făcut de 5 adolescente din Danemarca, aflate în clasa a IX-a. Fetele au observat că este dificil să se concentreze în timpul zilei la școală: „Toate am observat că avem dificultăți de concentrare la școală, dacă dormim cu telefonul lângă capul nostru, și, uneori, experimentăm tulburări de somn”, a explicat una din adolescente, Lea Nielsen. Aşa că iată ce au făcut ele: au luat 400 de semințe de creson (o plantă erbacee legumicolă, cultivată pentru frunzele ei întrebuințate ca salată sau condiment) și le-au pus în 12 tăvi.

Apoi, au pus câte 6 tăvi în 2 camere separate, la aceeași temperatură, primind aceeași cantitate de apă și lumină, timp de 12 zile. 6 tăvi au fost amplasate lângă două routere Wi-Fi, care au acelaşi tip de radiaţii ca un smartphone obişnuit. După 12 zile, rezultatele au fost clare: semințele de creson de lângă routere nu au crescut deloc, unele dintre ele fiind chiar moarte, pe când seminţele care nu au fost expuse radiaţiilor Wi-Fi au crescut în mod normal.

„Este cu adevărat înspăimântător faptul că există un efect atât de evident, fiind foarte șocați de rezultat”, a spus Lea Olle Johansson, profesor de renume la Institutul Karolinska din Stockholm, care va repeta experimentul. Potrivit lui Olle, acest experiment este absolut genial: „Fetele au implementat și dezvoltat un experiment foarte bun. Acuratețea experimentului este exemplară, alegerea cresonului fiind foarte inteligentă”, spune el.

Experimentul a demonstrat că emisia electronică de radiații Wi-Fi nu este inofensivă, după cum mulți cred. „Niciunul dintre noi nu mai dormim cu smartphone-ul lângă pat. Telefonul este pus în altă cameră. Și computerul este întotdeauna oprit”, a spus adolescenta Lea. De aceea, este extrem de important pentru a menține routerele Wi-Fi și telefoanele mobile inteligente cât mai departe de voi în timp ce dormiţi.

Seminte de creson neexpuse wi-fi-ului
Seminte de creson expuse langa 2 routere

 

Seminte de creson neexpuse wi-fi-ului
Seminte de creson neexpuse wi-fi-ului

  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu