Un nou număr misterios a fost descoperit pe planeta Marte: 81! Asta după ce, acum jumătate de an, pe „planeta roşie” dar şi pe Lună fusese găsit numărul „58”… Ce mesaj ni se transmite?


81Exact la începutul anului, mai precis pe 2 ianuarie 2016, scriam acest articol (Numărul 58 a fost găsit şi pe Marte şi pe Lună! Coincidenţă sau “semnal extraterestru”?), în care arătam cum, într-un videoclip publicat pe YouTube, un cercetător a descoperit că pe stâncile de pe planeta Marte şi de pe Luna noastră apare scris numărul „58”. Mă întrebam atunci dacă acest lucru pare a fi o coincidenţă (adică o simplă pareidolie); e posibil să existe pareidolie în două cazuri şi fotografii diferite!? Sau poate e un mesaj ce a vrut să ne fie transmis de către cineva?

Ei bine… ăsta nu-i sfârşitul poveştii. Într-un videoclip nou postat pe 28 iunie 2016 (deci acum 2 zile), de către Sandra Elena Andrade, ni se arată o altă descoperire a unui număr pe Marte! De data aceasta, e vorba de numărul „81”. Citez din descrierea videoclipului:

„Ufologul şi cercetătorul argentinian Marcelo Irazusta, cel care ne-a surprins cu descoperirea numărului 58 pe Lună și pe Marte, se întoarce acum pentru a surprinde pe toată lumea, chiar și pe cei mai sceptici, cu descoperirea unui număr nou pe suprafața lui Marte. Un număr clar – 81 – de aproximativ 1 km lungime. Imaginea este publicată de NASA și Google Mars. Coincidenţă?”

Că 81 se observă, e clar. Pareidolie?? Din nou??

58 81

 


Lasă un comentariu