Un nou număr misterios a fost descoperit pe planeta Marte: 81! Asta după ce, acum jumătate de an, pe „planeta roşie” dar şi pe Lună fusese găsit numărul „58”… Ce mesaj ni se transmite?


81Exact la începutul anului, mai precis pe 2 ianuarie 2016, scriam acest articol (Numărul 58 a fost găsit şi pe Marte şi pe Lună! Coincidenţă sau “semnal extraterestru”?), în care arătam cum, într-un videoclip publicat pe YouTube, un cercetător a descoperit că pe stâncile de pe planeta Marte şi de pe Luna noastră apare scris numărul „58”. Mă întrebam atunci dacă acest lucru pare a fi o coincidenţă (adică o simplă pareidolie); e posibil să existe pareidolie în două cazuri şi fotografii diferite!? Sau poate e un mesaj ce a vrut să ne fie transmis de către cineva?

Ei bine… ăsta nu-i sfârşitul poveştii. Într-un videoclip nou postat pe 28 iunie 2016 (deci acum 2 zile), de către Sandra Elena Andrade, ni se arată o altă descoperire a unui număr pe Marte! De data aceasta, e vorba de numărul „81”. Citez din descrierea videoclipului:

„Ufologul şi cercetătorul argentinian Marcelo Irazusta, cel care ne-a surprins cu descoperirea numărului 58 pe Lună și pe Marte, se întoarce acum pentru a surprinde pe toată lumea, chiar și pe cei mai sceptici, cu descoperirea unui număr nou pe suprafața lui Marte. Un număr clar – 81 – de aproximativ 1 km lungime. Imaginea este publicată de NASA și Google Mars. Coincidenţă?”

Că 81 se observă, e clar. Pareidolie?? Din nou??

58 81

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO