E posibil ca extratereştrii să fi lăsat mesaje şi urme pe Terra, dar noi suntem prea orbi pentru a le vedea!


extraterestri PamantMulți oameni de știință cred că oameni cu inteligenţă mult mai mică decât a noastră ar fi creat marele civilizatii antice ale lumii. Această credință este totuşi una falsă. Există mai multe exemple de structuri antice și sisteme de tuneluri pe Terra, care au fost construite în urmă cu aproximativ 12.000 de ani. Acest lucru ar sugera că oamenii antici erau, de fapt, cel puţin la fel de inteligenţi ca şi noi.

Aceasta este o teorie. O altă idee ar sugera faptul că aceste structuri și tuneluri au fost proiectate şi executate de extratereştri, care poate că au dorit să transmită oamenilor de viitor un mesaj. Tunelurile din epoca de piatră, care se întind din Turcia până în Scoția, sunt produsul ingineresc doar al unor oameni inovatori sau al unor extratereştri.

Un alt exemplu îl reprezintă Peșterile Longview, găsite abia în 1992. Oamenii de știință au descoperit că aceste peșteri sunt foarte similare în forme și la tăieturi. Aceste modele de tăietură se poate face şi astăzi, doar cu mașini de găurit high-tech. Aşadar, milioane de metri cubi de stâncă sculptate în peșterile Longview ar sugera un design inteligent. De fapt, oamenii de știință au descoperit că peșterile reprezintă modelul „Carului Mare”, o aşezare de mai multe stele pe bolta cerească. Acest lucru ar putea fi dovada că extratereștrii au locuit pe Pământ sau au împărtăşit tehnologia lor cu oamenii din acele vremuri.

Tot din cauza extratereştrilor e posibil să se sfârşit şi Imperiul Rama (India), acum 12.000 de ani. În mai multe zone din India s-a constatat un nivel de radiaţie extrem de ridicat, ceea ce ne duce la concluzia că în jurul anului 10.000 î.Hr. a avut loc o „apocalipsă nucleară”. I-au distrus extratereştrii pe oameni cu bombe atomice?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock