O americancă se destăinuie: „Am fost în moarte clinică după ce-am fost lovită de un fulger, iar acum pot vedea viitorul”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O femeie care „a murit” după ce a fost lovită de un fulger, pretinde că s-a întors la viaţă în corpul ei cu o nouă putere ciudată: capacitatea de a prevedea viitorul în visele ei. Femeia, pe nume Elizabeth Krohn, avea 28 de ani, când a avut parte de un eveniment dramatic (din anul 1988). Ea a povestit podcast-ului Shaman Oaks cum își ducea copiii la sinagoga locală, când a început o mare furtună. Ea a fost lovită brusc de un fulger, aproape ucigând-o.

Elizabeth și-a amintit apoi de o „experiență în afara corpului”, dându-şi seama că trupul ei zăcea în parcarea sinagogii: „M-am uitat în dreapta, la vreo 20 de metri de umbrelă, și m-am văzut pe pământ”. Primul gând al lui Elizabeth a fost acela că pantofii ei erau distruși – fuseseră zdrobiți când fulgerul îi străbătuse corpul – dar când s-a uitat la propriile picioare, și-a dat seama că plutea la mică distanță de pământ. Câteva clipe mai târziu, un glob plutitor de lumină a condus-o într-un paradis de grădină: „Nu era o grădină ca cea de pe Pământ. Plantele erau diferite. Florile erau pline de culoare – nu-mi găsesc cuvintele pentru a povesti”.

Atunci Elizabeth a avut o conversație lungă cu bunicul ei decedat: „Mi-a spus că pot rămâne acolo dacă vreau sau aș putea alege să mă întorc. Și avea să mă ajute să iau această decizie, răspunzând la orice întrebări aveam”. I s-a spus că, dacă ar alege să se întoarcă la viața ei pe pământ, va mai avea un copil, dar căsătoria ei se va termina cu divorț. Elizabeth a decis că vrea să se întoarcă înapoi pe pământ.

Avertizând-o că procesul va fi foarte dureros, bunicul Elisabetei i-a spus și el câteva lucruri despre viitor. El i-a dezvăluit rezultatul Super Bowl-ului din acel an, dar și că George Bush Sr. va câștiga viitoarele alegeri prezidențiale din SUA din 1988.

După ce a revenit din moartea clinică, Elisabeth a trebuit să stea mai multe luni în pat până să se recupereze: „A trebuit să petrec câteva luni în pat, deoarece picioarele mele erau atât de arse, așa că am dormit mult. În timp ce dormeam, aveam vise. Aceste vise erau foarte specifice și mi-am amintit detalii. Însă au fost coşmaruri despre evenimente teribile – tsunami, cutremure, prăbușiri de avioane.”

Pentru că visele erau atât de vii, Elizabeth și-a amintit multe detalii. Un vis, în special, i-a rămas în memorie atât de mult încât i-a relatat soțului ei exact ceea ce visase. S-a dovedit că Elizabeth visase dezastrul zborului TWA 800, până în cele mai mici detalii, înainte ca acesta să aibă loc. Zborul TWA 800 a fost un Boeing 747-100 care a explodat și s-a prăbușit în Oceanul Atlantic lângă East Moriches, New York, pe 17 iulie 1996, la aproximativ 20:31. Toţi cei 230 de pasageri au murit.

Femeia a povestit ce visase: „Ştiam numărul zborului şi numărul de pasageri de la bordul avionului”. Și-a amintit că s-a gândit: „Ar trebui să încerc să opresc ca totul să se întâmple? Ar trebui să sun la autorităţi și să spun: „Sunt doar o mamă din Houston care crede că acel avion se va prăbuși. Și apoi, dacă avionul se prăbușește, vor bate la ușa mea și vor spune „Ce i-ai făcut avionului?””

Sursa: videoclipul YouTube de mai jos

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock