Avertisment al unui mare învăţat indian: Există printre oameni „fiinţe fără suflet”, care arată ca noi, dar se hrănesc cu energia noastră


Sri Aurobindo a fost un scriitor, filozof și yoghin indian de limbă engleză. A luptat pentru eliberarea Indiei de sub tutela britanică. În paralel cu lupta revoluționară, Sri Aurobindo se perfecționează din punct de vedere spiritual. Prin opera sa fundamentală, Yoga integrală, a încercat, în concepție proprie, să sintetizeze filozofia contemplativă indiană cu materialismul.

În opera sa, „Forțele ascunse ale vieții – Yoga integrală”, indianul ne vorbeşte despre „oamenii fără suflet” sau „vampirii”. Iată ce ne spune Sri Aurobindo:

* Există unele ființe umane care sunt ca niște vampiri. Ei nu sunt oameni; au doar o aparență umană. Aceste fiinţe sunt încarnări de ființe dintr-o lume care se află chiar lângă noastră fizică, sunt ființe care trăiesc pe planul pe care noi îl numim „lumea vitală”. Este o lume a tuturor dorințelor, impulsurilor și pasiunilor, a violenței, a lăcomiei și a ignoranței. Aceste fiinţe pot exercita asupra lumii noastre o influență sinistră.

* Unele dintre aceste fiinţe sunt formate din rămășițele oamenilor care persistă după moarte în atmosfera vitală din apropierea planului terestru. Dorințele și impulsurile încă plutesc acolo și rămân chiar și după dizolvarea trupului, iar ele sunt reîncarnate în aceste fiinţe.

* Există, însă, și fiinţe mult mai periculoase, care nu au fost niciodată oameni; ele niciodată nu s-au născut într-un corp uman pe Pământ, căci cel mai adesea refuză să accepte acest mod de naștere și preferă să rămână în propria lor lume, puternică și malefică, și să controleze ființele pământești de acolo. Căci, dacă nu vor să se nască pe Pământ, ele vor să fie în contact cu natura fizică, dar fără a fi legați de ea.

* Metoda lor este să încerce mai întâi să-și pună influența asupra unui om; apoi intră încet în atmosfera lui și, în final, pot intra să posede complet acel om, alungând în întregime sufletul și personalitatea umană reală. Aceste creaturi, atunci posedă un corp pământesc, pot avea aspectul uman, dar nu au o natură umană. Obiceiul lor este să se bazeze pe forța de viață a ființelor umane; ele atacă și capturează puterea vitală oriunde pot și se hrănesc cu ea. Dacă intră în atmosfera ta, te simți brusc deprimat și epuizat; dacă ești lângă ei de ceva timp, te îmbolnăvești; dacă locuiești cu unul dintre ei, s-ar putea să te omoare.

* Cel mai înțelept mod cu aceste ființe este să întrerupeți orice conexiune și să nu aveți nimic de-a face cu ele; dacă într-adevăr aveți cunoștințe și puteri mari energetice, ştiţi cum să vă protejați. A spera să îi transformaţi pe „oamenii fără suflet”, este o iluzie zadarnică; căci ei nu vor să fie transformați. Ei nu au intenția de a permite nicio transformare și toate eforturile în această direcție sunt inutile.

* Aceste ființe nu sunt conștiente de ceea ce sunt cu adevărat. Uneori au un sentiment vag că nu sunt destul de umani în mod obișnuit. Dar există cazuri în care sunt ei sunt chiar conștienți – nu numai că știu că nu aparțin umanității, dar știu își urmăresc în mod deliberat scopurile malefice.

* Nu este nimic de făcut cu aceste creaturi; ar trebui să evitați să aveți relații cu ele. Dacă sunteți forțați să intrați în contact cu ele, aveți grijă de ceea ce pot face. Aceste ființe vitale, atunci când se manifestă pe planul fizic, au întotdeauna o mare putere hipnotică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO