Site de secrete, stiinta si metafizica

S-au modernizat şi decedaţii: morţii comunică cu cei vii prin telefoanele mobile

15 30

telefon mobil mortiUn expert în fenomene paranormale, Phil Hayes, de la Centrul britanic de Cercetări în Paranormal, susţine că fantomele încearcă să ia contactul cu apropiaţii lor aflaţi în viaţă, folosindu-se de telefoanele mobile, relatează ziarul The Sun într-un articol incendiar. Numărul apelurilor misterioase care pot fi atribuite unor fantome a ajuns la circa 43%, relevă un studiu dat publicităţii. Totodată, acelaşi cercetător crede că fenomenul de “bântuire” este realizat în prezent, în proporţie de 1/3, cu ajutorul telefoanelor mobile.

Apelurile conţin adesea o voce neclară şi distantă, iar în 90% din cazuri, la numărul apelat apare “necunoscut” sau “000000000000”.

Statisticile arată că 2/3 din fenomenele paranormale implică sunete, în 20% din cazuri apar şi fantome vizuale, pe când în 15% apare doar mirosul. Aproape jumătate din “bântuirile auditive” au fost memorate pe aparate de înregistrat de către aşa-zişii “vânători de fantome”.

Noi cercetări arată că unul din trei britanici pretind că au avut o apariţie fantomatică pe mobilul lor. Unul din cinci britanici, care au răspuns la această cercetare, declară că, odată văzută fantoma pe mobilul lor, s-au speriat şi au luat-o la fugă, îngroziţi.

Phil Hayes conchide: “Există dovezi care arată că fantomele pot folosi mobilele pentru a comunica, căci există oameni care au primit telefoane de la rudele decedate”.

Voi aţi avut parte de un asemenea eveniment?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie