Teoria care ne spune că animalele și insectele erau foarte mari înainte de Marele Potop. Iar Adam ar fi avut 30 de metri înălţime…


Imagine generata de Microsoft AI

Există dovezi ADN că populația umană de pe Pământ a avut un „blocaj” în urmă cu aproximativ 900.000 de ani. Efectiv, am fost reduşi la aproximativ 1.200 de persoane. Cifrele acestea au rămas în jurul acestui nivel timp de 100.000 de ani înainte de a începe boom-ul populației care continuă astăzi (vezi articolul de pe scientificamerican.com).

Ceva a cauzat moartea globală a oamenilor la acea vreme; este posibil ca acest singur grup care a supraviețuit să fi fost anormal de mic și, din cauza lipsei de resurse timp de 100.000 de ani, să se fi micșorat și mai mult în timp? Practic, am fi putut evolua pentru a fi mai mici și a consuma mai puține resurse datorită mediului nostru.

Există o teorie care vorbeşte de existenţa unui popor de dimensiuni superioare în perioada antediluviană (înainte de Marele Potop), oameni care au trăit o viață extraordinar de lungă. Patriarhii antediluvieni ai Vechiului Testament au trăit foarte mult. De exemplu, Adam a trăit 930 de ani, Set – 912 ani, Enoh 365 – ani, Matusalem – 969 ani și Noe – 600 ani. În Mesopotamia, Lista regilor sumerieni enumeră conducătorii antediluvieni care au domnit de la 18.600 de ani la 43.200 de ani (vedeţi mai multe în acest articol: Incredibilele asemănări între „Lista regilor sumerieni” şi povestirile din Geneza biblică! Cum e posibil ca, înainte de Marele Potop, oamenii să fi trăit sute, mii sau zeci de mii de ani!?).

Tot aceeaşi teorie ne spune că animalele și insectele erau foarte mari în perioada antediluviană. De exemplu, islamul ne învață că Adam avea 60 de coți înălţime (aproximativ 30 de metri).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock