„Sunetele Apocalipsei” revin în toată lumea! Sunt zgomote din spaţiul cosmic sau din interiorul Pământului?


Oamenii din întreaga lume au raportat, din nou, că au auzit sunete ciudate, pregnante și aproape apocaliptice. Potrivit martorilor acestui fenomen inexplicabil, s-au auzit zgomote puternice, metalice, asemănătoare trâmbiţelor din Biblie. Dar aceste sunete chiar vin din cer sau altceva se întâmplă?

O investigație aprofundată pe această temă, condusă de Linda Molten Howe, a arătat că secretul acestor sunete se află în interiorul Pământului.

Și, din nou, s-au auzit aceste sunete. De data aceasta, pe data de 2 noiembrie 2017, la ora 21:30 ora locală, s-au auzit pe cer în centrului oraşului Calgary (Canada), iar pe 1 noiembrie 2017 sunete similare au fost auzite în mai multe locații din Indonezia. Puteţi vedea linkurile de la aceste zgomote în videoclipurile de la finalul articolului.

Desigur că aceste zgomote au mai apărut şi alte dăţi în alte părţi ale lumii. De exemplu, site-ul Mother Nature Network scria pe 4 noiembrie 2016 despre un mister care a apărut în adâncurile Oceanului Arctic, în jurul Strâmtoarei Hecla din Canada. Vânătorii și pescarii locali au spus că aud un zgomot misterios ce provine de pe fundul oceanului, zgomot pe care nu l-au mai auzit până acum. Huffington Post scria şi el pe 7 noiembrie 2016 că zgomotul poate fi auzit prin carenele navelor de pescuit și chiar ale navelor mai mari.

Dar, acest zgomot (asemănător cu cel auzit în Canada şi Indonezia) a fost auzit şi în România, în noaptea de 9 şi 10 august 2016, de mai mulți locuitori din Rovinari (judeţul Gorj), la ora 3 dimineaţa. Oamenii au ieșit pe geam și se uitau unii la alții din blocuri, nu știau ce se aud. Nimeni nu a găsit o explicație și nici sursa zgomotului, dar spun că se asemăna cu „Trâmbițele din Cer”.  Zgomotul din Rovinari se asemăna cu cel înregistrat în Satu Mare, pe 19 martie 2016 (vedeţi articolul meu de atunci: Un zgomot înfiorător, ca provenind din spaţiul cosmic, a fost auzit în Satu Mare! O explicaţie convingătoare nu există pentru acest fenomen…).

Ipotezele mele privind zgomotele înregistrate în România, dar şi în lume, rămân aceleiaşi:
– experimente cu o nouă armă de produs zgomote; acestea (depinzând de nivelul frecvenţelor la care sunt produse) pot afecta chiar şi psihicul uman;
– activităţi neobişnuite ale Pământului (o fi vorba de magma din interiorul Pământului, afectată de influenţe planetare externe!?);
– zgomote din spaţiul cosmic care au pătruns (într-un fel) şi pe Terra;
– una SF: navele spaţiale extraterestre, care sunt ascunse după nori.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO