Fotografii din 1937 cu un „om-maimuţă” misterios, găsit în junglele din Brazilia. Sunt chiar adevărate?


În 1937, revista olandeză „Het Leven” a publicat fotografii ale unui om-maimuţă misterios, având o înfăţişare caraghioasă, cu buze uriaşe şi un mers ciudat. De unde a apărut? Cine este această creatură?

Mulţi însă cred că acest om-maimuţă nu este o creatură reală. De exemplu, un utilizator de pe Internet, care a văzut setul de poze din 1937, crede că pentru o creatură găsită în sălbăticiile din junglele din Brazilia, ea era remarcabil de bine bărbierită și avea o tunsoare deosebit de îngrijită, chiar dacă demodată în acele vremuri. Ceea ce înseamnă că „omul-maimuţă” a fost machiat şi aranjat cu precizie înainte de a fi fotografiat.

De asemenea, se pare că creaturii i s-a pus o proteză, dinţii săi fiind mult prea albi. Vizibilă într-o poză este linia gurii protetice care acoperă bărbia până la puntea nasului. Alți observatori au subliniat că fruntea este întotdeauna acoperită cu păr.

S-a făcut afirmația tristă că acest „om-maimuță” este cel mai probabil un individ nefericit, născut cu defecte congenitale și exploatat să poarte machiajul și proteza dentară pentru a poza și a pretinde a fi un „om-maimuță” nou descoperit.

Dar, de-a lungul secolului al XX-lea și în secolul al XXI-lea, rapoartele despre fiare sălbatice și mitice asemănătoare maimuțelor care trăiesc în locații îndepărtate și îndepărtate au fascinat cititorii din întreaga lume.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO