Ce naiba construiesc chinezii în deşert? Nici măcar un fost expert CIA nu-şi poate da seama


Click pe imagine pentru MARIRE

La sfârșitul lunii decembrie 2012, fostul analist CIA Allen Thomson se afla pe un site de știri, de unde a aflat povestea despre o locaţie a unei noi staţii spaţiale, construită în apropierea orăşelului Kashgar din sud-vestul Chinei. Curios, el a s-a dus pe Google Earth, pentru a-l găsi. A căutat o bucată de vreme, dar fără noroc. Apoi, din întâmplare, în apropierea locaţiei a dat peste ceva cu adevărat ciudat.

Thomson, care a lucrat la CIA între 1972-1985, şi apoi consultant la Consiliul Național de Informații al SUA până în 1996, a devenit expert în găsirea unor lucruri ciudate de pe imaginile obţinute din sateliţii publici. El a descoperit în 2011, o serie de reţele gigant gravate în deșertul chinez, iar în 2008 un buncăr subteran iranian, suspect că ar ascunde rachete.

Despre reţelele ciudate din 2011, chiar eu am scris un articol în noiembrie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/google-maps-ne-dezvaluie-formatiuni-bizare-in-china-trimit-chinezii-mesaje-codate-in-spatiu-cui/). Atunci bănuiam că ar putea fi un fel de reţea de calibrare pentru sateliţii chinezi sau un cod pentru extratereştri.

Dar „reţelele” de data aceasta sunt şi mai ciudate. Locaţia bizară de lângă Kashgar are următoarele coordonate pe care şi voi le puteţi verifica: 39.6 N, 76.1 E. „Nu am nici cea mai vagă idee ce ar putea fi, dar pot spune despre ele că aceste structuri sunt scumpe, foarte mari şi arată destul de amuzante, de parcă ar fi fost realizate într-o grabă incredibile”, spune fostul analist CIA.

Aşadar, niciun fost specialist CIA nu-şi poate da seama ce ar putea fi. Ce naiba construiesc chinezii prin deşert? Aveţi vreo idee strălucită?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO