O monedă nazistă misterioasă dintr-un univers paralel a fost găsită în linia noastră de timp


Diego Aviles susține că a descoperit o monedă de metal misterioasă, în timp ce lucra pe un șantier de construcții. Și după ce a examinat-o, el a rămas șocat.

În partea de jos a monedei el a găsit scris numărul „2039”, sugerând că acesta ar fi anul de emisiune a ei, adică peste 21 de ani în viitor. În partea de sus, înaintea simbolului Partidului Nazist German din perioada interbelică, se puteau citi cuvintele „Nueva Alemania”, care se traduce ca „Noua Germanie”. Pe partea opusă monedei apare scris „Alies in einer nation”, adică „Totul într-o singură naţiune”.

Videoclipul a fost postat de bărbat pe pagina sa de YouTube, pe 6 februarie 2018. Dar, a câștigat popularitate după ce a fost mediatizat pe pagina conspiraționistă The Underbelly Hidden 2.0. Videoclipul este intitulat: „O monedă dintr-un univers paralel a fost găsită în linia noastră de timp”.

Părerile cititorilor sunt împărţite. În timp ce unii consideră că moneda ar putea proveni dintr-un univers paralel sau dintr-o linie de timp modificată, alţii apreciază că moneda este din universul nostru, dar din viitor, după ce Germania va câştiga cel de-al treilea război mondial.

Teoria cu universul paralel este cea mai interesantă, pentru că aduce aminte de o idee exprimată de autorul Philip K. Dick în cartea sa SF „Omul din castelul înalt”, în care scriitorul prezintă o realitate alternativă unde naziștii şi Hitler ar fi câștigat cel de-al doilea război mondial.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube de la finalul articolului

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO