Ce s-a întâmplat cu bucata de metal misterioasă căzută din cer în Brăila? Totul a ajuns într-un laborator secret?


Pe 5 martie 2019, televiziunea Antena 1 publică un reportaj interesant în jurnalul de ştiri „Observator” despre căderea în Brăila a unei bucăţi misterioase de metal din cer. Bucata de metal a rupt acoperişul unui balcon, o parte din izolaţia unui bloc şi a fost cât pe ce să distrugă o centrală termică.

Bucata de metal pare ruptă dintr-un obiect circular, cel mai probabil rotorul unui motor. A cântărit peste 30 de kilograme şi, când a atins pământul, a produs un zgomot asurzitor.

La începutul lunii martie 2019, când a avut loc incidentul, Poliţia a declarat că a deschis dosar penal pentru distrugere, continuând cercetările pentru identificarea autorilor. Au trecut deja peste 3 luni de atunci… mă întreb oare ce s-a mai întâmplat? S-au mai identificat „autorii”?

Bun… cauza cea mai probabilă ara fi aceea că e vorba de un fragment dintr-un satelit sau dintr-un avion. Dar, eu nu exclud nici posibilitatea desprinderii unei bucăţi dintr-un OZN. Oare specialiştii au analizat bucata şi au aflat compoziţia metalului? Sau totul a ajuns într-un laborator secret?