Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Liu Ji, incredibilul Nostradamus chinez de acum 700 de ani şi extraordinarele sale predicţii ale viitorului! Vom avea parte de foamete, frig şi vărsări de sânge!


Liu Ji Nostradamus chinezLiu Ji (1311-1375), comandant militar chinez și consilier al primului împărat Ming, Zhu Yuanzhang, este binecunoscut pentru istorici pentru celebrul său tratat privind utilizarea prafului de pușcă în armele de foc (Huolongjing). Mai puţin cunoscute sunt lucrările de astronomie, magnetism, feng-shui, și alte subiectesupranaturale” pe care Liu Ji le-a abordat. În această din urmă categorie, el a scris o carte fascinantă, Shaobing ge (Balada tortului), o colecție de profeții ale evenimentelor viitoare.

Previziunile sale sunt învăluite în mister, întrucât s-a folosit un limbaj abstract şi aluziv. Totuşi, ele par să fie uimitor de precise în prezicerea evenimentelor viitoare (cum ar fi venirea lui Sun Yat Sen, fondatorul Republicii chineze, în 1911). Aceste profeţii au fost comparate cu cele ale celebrului Nostradamus, deşi sunt cu 200 de ani mai devreme decât ce-a prezis francezul.

Bazându-şi calculele sale pe cicluri de perioade de 50 de ani, acest Nostradamus chinez a profețit perioada de 50 de ani, 1860-1910, s-ar desfășura după cum urmează:

Națiunile puternice vor căuta să subjuge pe cele slabe, în timp ce națiunile oprimate și oamenii se vor ridica la luptă pentru a scăpa de conducătorii lor lipsiţi de caracter. Oamenii din China, de asemenea, se vor agita și revolta împotriva conducătorilor lor străini din nord. Țara va fi slabă și divizată şi va suferi din cauza acestor conflicte și a altor calamități”.

Într-o revistă, o persoană care i-a studiat profeţiile a scris următoarele:

În termeni mai specifici, Liu Ji a subliniat că poporul său va avea parte de inundații mari în anii porcului (1873), șarpelui (1887) și caprei (1893), precum și 1911, un alt an-porc. El a mai indicat în 24 de ani de la inundaţia cea mai mare, ţara se va confrunta cu mari dificultăți și pericole, iar „Omul înțelept în numele Lunii” va apărea pentru a conduce destinul țării. Omul înțelept în numele Luniieste numele de naștere al lui Sun Yat Sen, fondatorul Republicii Chineze (…) China a fost slăbită de Rebeliunea Taiping și de acțiunile revoluționarilor, începând cu 1860. Potopul a avut loc în 1877, anul porcului. Au fost războaie cu Franța, Anglia și Japonia, în 1865, 1884 și 1895, fiecare dintre acestea, aducând umilinţă și pierderi de teritoriu pentru dinastia Manchu. Criza finală a avut loc în 1911, atunci când revoluția chineză a izbucnit pentru a răsturna dinastia Manchu, la exact 24 de ani de la marele potop al Fluviului Galben. Alte evenimente istorice importante din această perioadă de 50 de ani, au fost: războiul rusojaponez din 1904-1905; cucerirea japoneză a Coreii din 1911, războiul hispano-american din 1898-1899 și anexarea franceză a Indochinei din 1883″.

Poate fi numit acest profet drept „Nostradamus-ul chinez”? Unii cred că da. Alții, din contra, susțin , în timp ce Liu Ji a fost cu adevărat o figură importantă în China secolului al XIV-lea, o mare parte din Shaobing ge” a fost compus sute de ani mai târziu, după ce multe dintre evenimentele pe care le-a prezisau avut loc deja, fiind atribuite în mod fraudulos lui Liu Ji.

Cine a fost Liu Ji?

Liu Ji s-a născut în 1311. Aspru, dornic și precoce, acesta a crescut rapid în serviciul public imperial, dobândind abilități de inginer, scriitor, soldat și administrator. Când unul dintre liderii societății secrete „Turbanul roşu”, Zhu Yuanzhang (1328-1398), a asediat oraşul Nanking în 1356 de la mongoli, Liu Ji a fost de partea lui. 12 ani mai târziu, Zhu a devenit primul împărat Ming. Liu a deţinut mai multe posturi în administraţia lui Zhu Yuanzhang, el fiind comandant în diverse bătălii maritime și terestre.

Liu Ji a studiat și a scris o gamă largă de subiecte, mai mult decât orice alt om al timpului său, în special în domeniile militare și cele de divinație. Următoarea eră de 50 de ani a viziunilor lui Liu Ji prezintă perioada cuprinsă între 1911 şi 1960, în care „Nostradamus-ul chinez” prezice războiul chinezo-japonez, care va veni în anul boului (1937) și va dura pentru 1085 zile. El nu a văzut sfârșitul războiului ca pe o pace durabilă. Dar el a prevăzut că în jurul anul 1947, un mare om de stat ar putea apărea pentru a conduce chinezii într-o eră de pace. Printre alte previziuni majore făcute a fost acela al războiului mondial ce va implica fiecare țară, iar 1917, anul șarpelui, va fi anul de cel mai rău augur din întreaga perioadă. El a prezis un cutremur care a avut loc în Japonia în 1923, anul porcului, Marea Depresiune mondială din 1931, anul  șarpelui și începutul celui de-al doilea război mondial, 1939, anul iepurelui.

Iată alte previziuni misterioase din „Shaobing ge” care se vor petrece în zilele noastre. Trebuie să recunoaşteţi că ele sunt cutremurătoare, dar şi greu de descifrat!

„Foametea şi frigul din lume sunt ciudate, iar stâlpii Germaniei sunt purtaţi de copilul-dragon. 10.000 de straturi ale Soarelui acoperă scoarţa munţilor ancestrali. Wu Zi JiChou strică totul, oamenii nu se află acasă, bandiţii foametei apar păzind plantele aromate osmanthus. Haos pentru fostul hoţ pro-occidental, nimănui nu i-a păsat de avertismentul Zhongliang, descendenții rușinii vor vedea ziua, gazele sunt transportate înapoi către cer, lipsa urechilor în mijlocul Kârgâzstanului și o Mașină făcută pentru a merge de la Vest către Est. Băiatul şi Fata cu cap roşu sângerează (…)”

Ciudat! Cam lucrurile acestea ar trebui să se întâmple în zilele noastre. Cine este capabil să le descifreze…


Lasă un comentariu