Fabulos! Toate fenomenele paranormale de pe Terra (OZN-uri / Triunghiul Bermudelor / monştri / zeităţi etc.) sunt explicate de un inginer român din Iaşi printr-o singură teorie: teoria lumilor paralele!


Multitudinea şi varietatea fenomenelor paranormale (adică, deocamdată inexplicabile) înregistrate pe Pământ de-a lungul istoriei sale, a provocat și continuă să provoace nenumărate controverse cu privire la sursele sau explicațiile posibile ale acestora. Un inginer român din Iaşi vine cu o teorie – teoria lumilor paralele – pentru a explica toate aceste fenomene paranormale.

La baza acestei teorii stă concepția unui hiperspaţiu având un număr de dimensiuni mai mare decât cele trei caracteristice lumii noastre. Să presupunem deci că hiperspațiul în care se află și lumea noastră ar avea 5 dimensiuni (neluând în considerație timpul). În aceste condiții, dacă presupunem că toate lumile posibile ar avea numai câte 3 dimensiuni spațiale (pentru a se respecta unitatea în unitatea de concepţie generală a Universului), ar rezulta un număr de 10 lumi paralele posibile.

Să presupunem că doar 40% dintre ele (adică 4) sunt populate de ființe inteligente. Să le notăm deci cu A, B, C și D și să presupunem că gradul lor de civilizație ar fi A>B>C>D. Considerând că lumea noastră pământeană ar avea o dezvoltare medie, o putem plasa în poziția B sau C.

Ori, analizând poziția reciprocă a acestor lumi, ajungem la concluzia că ele ar trebui să fie „tangente” (într-un fel sau altul), două câte două, fie de-a lungul unei singure dimensiuni (de exemplu lumea XYZ cu lumea XVW pe dimensiunea X), fie la nivelul unei suprafeţe (de exemplu lumea XYZ cu lumea XYW prin „planul” XY). Indiferent de modul în care s-ar putea concepe această „tangență”, este evident că aceste linii sau suprafețe ar trebui să fie un fel de zone de interferență fizică sau/și energetică unde s-ar putea petrece fenomene extrem de ciudate, ca de exemplu:
– apariția unor urme / umbre ale unor obiecte, ființe sau fenomene, petrecute într-o lume, în altă lume, la nivelul dimensiunilor comune.
– interferențe între fenomenele energetice petrecute în zonele de tangență.
– transferul accidental (sau eventual chiar controlat) al unor obiecte sau ființe dintr-o lume în alta.

Să mai notăm și posibilitatea ca timpul să curgă cu viteze diferite în lumi diferite. Pe baza acestor premize – destul de logice și în mod cert coerente – se pot explica, aproape fără excepţie, toate fenomenele neobişnuite din lumea noastră.

Fenomene paranormale analizate cu ajutorul acestei teorii:

1) Apariția numeroaselor OZN-uri – având diferite forme și performanțe și prezentând o simțitoare evoluție ascendentă de-a lungul timpului. Acestea ar fi nu nave intergalactice, obligate să străbată, pentru a ne vizita, spaţii imense, ci vehicule transspațiale. Distanța efectiv foarte mică (practic nulă!) ar explica numărul mare de apariții. Varietatea acestora poate fi explicată atât prin existenţa posibilă a două surse (lumile A și B pentru lumea noastră C), cât și prin evoluția rapidă a tehnologiilor, în lumi având o scurgere a timpului mai rapidă. Dat fiind că problemele de distanță nu se mai pun, putem imagina nave având diferite scopuri: de cercetare, experimentale sau chiar de turism.

2) Disparițiile accidentale ale unor obiecte sau ființe, urmate uneori de revenirea lor, marcate și de decalaje temporale. Acestea se pot explica atât pe baza unor fenomene energetice aleatorii la nivelul liniilor (suprafețelor) de tangență, cât și luând în considerare o acțiune voită a unor entități dintr-o lume paralelă mai evoluată. Decalajele în timp s-ar explica, evident, prin viteze diferite de scurgere a timpului în cele două lumi.

3) Apariția unor „monștri”, a unor ființe primitive gen Yeti, monstrul din Loch Ness sau a unor ființe fabuloase. Aceste ființe ar fi locuitorii lumii primitive (subdezvoltate față de noi) pe care am denumit-o D, care ar ajunge accidental (și doar pentru un timp scurt) în lumea noastră, datorită unor fenomene de interferență în zonele de „tangență”.

4) Existența unor zone prezentând o acumulare deosebită de fenomene „anormale” (gen Triunghiul Bermudelor). Aceste zone ar fi situate în porțiuni ale suprafețelor de tangență care, datorită unor „distorsiuni” energetice, ar acționa ca un fel de „porți”, eventual cu dublu sens.

5) Cunoștințele, depășind nivelul general al epocii, ale unor personaje din lumea antică sau din Evul Mediu. Acestea s-ar explica, evident, printr-un „sejur” al persoanelor respective într-o lume mai avansată.

6) Ființele supranaturale, de genul zeităților sau chiar unele personaje biblice. Acestea ar fi putut fi locuitori ai unei lumi mai avansate care, dintr-un motiv sau altul, au ajuns în urma noastră unde s-au stabilit, definitiv sau provizoriu, folosindu-și, evident, toate cunoștințele și posibilitățile psihice și tehnice.

7) Fenomene energetice inexplicabile, ca de exemplu fulgerul globular. Acestea se pot explica luând în considerare un transfer energetic accidental sau chiar un soi de inducție trans-spatială. Un astfel de fenomen energetic, dar de mai mare amploare, ar putea să fi stat și la baza exploziei „Meteoritului Tungus”.

8) Ciudatele urme de activitate inteligentă de pe Lună sau planete. Cum este evident că zonele de „tangență” între lumi se pot desfășura în orice zonă a lumii noastre, deci și în Cosmos, este cert că efectele unor fenomene de transfer pot fi semnalate în tot spațiul tridimensionalei noastre lumi.

9) Anumite imagini înregistrate doar fotografic în locuri unde ochiul omenesc nu a sesizat nimic. Se poate presupune că, în anumite condiții energetice, la nivelul suprafețelor de „tangență”, imagini dintr-o lume ar putea fi recepționate într-o alta, suportul lor „material” fiind anumite radiații impresionând pelicula foto, dar nu și ochiul omenesc.

10) Apariția unor imagini ciudate, fără suport material, dar văzute de mai multe persoane. Acestea ar putea fi efectul unui transfer energetic de aceeași natură, vizibil de data aceasta de ochiul uman, fiind un fel de „fata morgana” transspațial.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO